ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Έν μέσω lockdown ξεκινούν την Δευτέρα 11/1 οι χειμερινές εκπτώσεις

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:59:00 μ.μ. | |
Έν μέσω lockdown ξεκινούν την Δευτέρα 11/1 οι χειμερινές εκπτώσεις
Το 2020 ήταν μία δύσκολη χρονιά για το λιανεμπόριο καθώς μικρά και μεγάλα καταστήματα λειτούργησαν στο πλαίσιο που διαμορφώθηκε από την πανδημία του κορωνοϊού, κυρίως δηλαδή με ηλεκτρονικές αγορές και όσο πρόλαβαν με τη μέθοδο του click away.

Οι χειμερινές εκπτώσεις 2021 είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν την ερχόμενη Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, ωστόσο η ανησυχία του εμπορικού κλάδου είναι μεγάλη, καθώς κανείς δεν γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι με τη λειτουργία των καταστημάτων, λόγω του lockdown και των νέων αυστηρών μέτρων για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού.

H κυβέρνηση πάντως, δεν εξετάζει την μετάθεση των εκπτώσεων από τις 11 Ιανουαρίου που ξεκινούν κανονικά.

Ωστόσο αν παραμείνουν τα καταστήματα κλειστά, υπάρχει ενδεχόμενο να διαρκέσουν και μετά τις 27 Φεβρουαρίου που ολοκληρώνεται κανονικά η περίοδος εκπτώσεων.

Εξαδάκτυλος: Προτιμότερο να ανοίγαμε λιανεμπόριο παρά τα σχολεία


Την αντίθεση του με τις προτεραιότητες της Κυβέρνησης για την χαλάρωση του lockdown, εξέφρασε ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση του στο twitter, ο κ. Εξαδάκτυλος υπογραμμίζει ότι θα ήταν προτιμότερο να ανοίξει το λιανεμπόριο, αντί του σταδιακού ανοίγματος των σχολείων.

Η ανάρτηση του κ. Εξαδάκτυλου, έχει ως εξής, «Μεταξύ του πατέρα που ζητά να ανοίξει το μαγαζί του και του παιδιού που θέλει να πάει στους συμμαθητές και τη δασκάλα του, νομίζω προηγείται ο πατέρας. Καλύτερα να έρθει εισόδημα στο σπίτι και να συνεχιστεί η Τηλεκπαίδευση».

Πηγή: newsbomb.gr
Φώτο :amna.gr














ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ