ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Απάντηση του Πέτρου Διολίτση στον Γιώργο Καχριμάνη για τον βιολογικό και το χρέος της ΔΕΥΑ Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:46:00 μ.μ. | | |
Απάντηση του Πέτρου Διολίτση στον Γιώργο Καχριμάνη για τον βιολογικό
Κύριε Πρόεδρε της ΔΕΥΑ-Ναυπλίου,
Αναγκάζομαι να απαντήσω για άλλη μια φορά στα ψέματα σας , τα οποία δυστυχώς εκφράζετε δημόσια, έχοντας ξεχάσει όλα εκείνα τα στοιχεία που προκύπτουν από τα έγγραφα που έχετε εσείς ο ίδιος υπογράψει. 

Μετά λύπης μου αντιλαμβάνομαι πως δεν έχετε αντιληφθεί την κρίσιμη θέση την οποία υπηρετείτε και με τοποθετήσατε στην δύσκολη θέση να σας το υπενθυμίσω δημόσια.

Σχετικά με το ζήτημα που θέτετε για την μη ύπαρξη Προγραμματικής Σύμβασης και Κανονισμού Λειτουργίας της ΕΕΛ Ν.Κίου, θα πρέπει να σας υπενθυμίσω ότι η τελευταία Προγραμματική υπογράφηκε επί προεδρίας σας στις 13 Μαΐου 2020 και η οποία κυρώθηκε στις 12/5/2020 και με την Α.Α. 74/2020 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΝ (απόσπασμα της οποίας σας παραθέτω δια του λόγου τω αληθές). Σε αυτήν ανανεώνονται τα ποσοστά συμμετοχής στην λειτουργία της ΕΕΛ Ν.Κίου, των δυο (2) ΔΕΥΑ Άργους και Ναυπλίου σε 58,5% και 41,5% αντίστοιχα.

Μάλιστα, γνωρίζετε πως είμαστε σε συνεχή επικοινωνία για την ανανέωση της Προγραμματική Σύμβασης για το έτος 2021, της οποίας η καθυστέρηση υπογραφής οφείλεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο στο γεγονός ότι έως και σήμερα η ΔΕΥΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ εγκεκριμένο προϋπολογισμό για το 2021.

Αναφορικά με τις τιμολογήσεις, γνωρίζετε πολύ καλά και αν δεν γνωρίζετε θα πρέπει να πληροφορηθείτε από την υπηρεσία σας, ότι το σύνολο των τιμολογίων που σας αποστέλλονται και παραλαμβάνονται συνοδεύονται από αναλυτική κατάσταση των δαπανών που επιμερίζονται στις δυο επιχειρήσεις με τα ως άνω ποσοστά. (Σας παραθέτω ένα εκ των τιμολογίων το οποίο έχει επίσημα παραληφθεί όπως και όλα τα υπόλοιπα με υπογραφή από αρμόδιο υπάλληλο)

Επί της ουσίας σε σύνολο σωρευτικής οφειλής περίπου 1εκατομμυρίου ευρώ εκ των οποίων 277.219,11 αφορά χρεώσεις έτους 2020 όπως κι εσείς δημοσίως αποδέχεστε, έχετε πληρώσει μόνο το ποσό των περίπου 60.000 ευρώ. Ίσως σας διαφεύγει ότι η πανδημία δεν έχει πλήξει μόνο το Ναύπλιο και δεν ανέστειλε την λειτουργία του βιολογικού την οποία εσείς δυσχεραίνετε περαιτέρω με την μη πληρωμή των δαπανών που σας αναλογούν.

Αντιλαμβανόμαστε την πίεση που δέχεστε από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και εκθέτει τον Δήμο σας ανεπανόρθωτα, όμως δεν απαντάτε στο ερώτημα γιατί δεν πληρώνετε το υπέρογκο ποσό που οφείλετε στην ΔΕΥΑΑΡΜ.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΡΜ
Πέτρος Διολίτσης


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ