ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Τηλεοπτικό spot από το Πολεμικό Μουσείο Ναυπλίου για τις εκδηλώσεις των 200 ετών από την επανάσταση (βίντεο)

Τηλεοπτικό spot από Πολεμικό Μουσείο Ναυπλίου για τις εκδηλώσεις των 200 ετών από την επανάσταση (βίντεο)
Το Πολεμικό Μουσείο Παράρτημα Ναυπλίου, που στεγάζεται στο κτίριο της 1ης Σχολής Ευελπίδων (Αμαλίας Όθωνος 22), εγκαινιάστηκε την Κυριακή 27 Νοεμβρίου του 1988.

Το Πολεμικό Μουσείο της πόλης του Ναυπλίου υπάγεται στο Πολεμικό Μουσείο που εδρεύει στην Αθήνα και του οποίου αποτελεί το πρώτο (1ο) Παράρτημα. Εδώ ο επισκέπτης παρακολουθεί την ιστορία της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων και της νεότερης ιστορίας της Ελλάδας, ιδιαίτερα δε τη συμμετοχή των κατοίκων της Αργολίδας στους αγώνες του Ελληνικού Έθνους, από την Ελληνική επανάσταση μέχρι την απελευθέρωση από τα στρατεύματα Κατοχής.

Το Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, έχει δημιουργήσει για το Παράρτημα του στο Ναυπλίου & στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της επετείου των διακοσίων (200) ετών από την επανάσταση του 1821, ένα σποτ, χρονικής διάρκειας τριάντα δευτερολέπτων προκειμένου να αναδείξει την διαχρονική, ιστορική & πολιτιστική συμβολή του καθώς και να ενημερώσει το κοινό για την συμμετοχή του στις εκδηλώσεις εορτασμού της εν λόγω επετείου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ