ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση τιμά ο Δήμος Άργους Μυκηνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:45:00 π.μ. | | | |
Τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση τιμάει ο Δήμος Άργους Μυκηνών
Δύο αιώνες συμπληρώνονται αυτή τη χρονιά από την μεγάλη στιγμή της ιστορίας μας, την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. 

Πριν από 200 χρόνια, οι πρόγονοι μας ξεσηκώθηκαν εναντίον του Τούρκου κατακτητή που μας υποδούλωσε για 400 ολόκληρα χρόνια και μετά από πολυετή, επίπονο και άνισο αγώνα, πέτυχαν την απελευθέρωση της πατρίδας μας. 

Αυτοί που πολέμησαν τότε για να μπορούμε να απολαμβάνουμε εμείς σήμερα το ύψιστο αγαθό της ελευθερίας και να καμαρώνουμε για την καταγωγή μας, ζητούν από μας μόνο ένα, την γνώση της ιστορίας μας! 

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών για να τιμήσει την σπουδαία επέτειο των 200 χρόνων παρουσιάζει σήμερα το επετειακό του λογότυπο το οποίο θα φέρει για όλο το 2021 παράλληλα με το επίσημο λογότυπο του. Στα πλαίσια των εορτασμών του έτους ο Δήμος Άργους Μυκηνών μεταξύ άλλων δημιουργεί μια ανοιχτή έκθεση στο κέντρο της πόλης με προσωπογραφίες ηρώων του 1821 καθώς και ποιήματα ποιητών που εμπνεύστηκαν από την Ελληνική Επανάσταση. Λάβαρα και σημαίες της επανάστασης από κάθε σημείο της Ελλάδας θα κοσμούν το Δημαρχείο και τα Δημοτικά κτίρια όλων των Κοινοτήτων.

Σεβόμενοι το παρελθόν προχωράμε προς το μέλλον και τιμούμε εκείνους που συνέβαλαν στην ύπαρξη μιας ελεύθερης Ελλάδας.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών
Δημήτρης Καμπόσος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ