ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Δώστε λεφτά για την Παιδεία - Όχι στην καταστολή και την τρομοκρατία

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Δώστε λεφτά για την Παιδεία - Όχι στην καταστολή και την τρομοκρατία
Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας συνυπογράφει την κοινή ανακοίνωση των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του νομού για την ανάγκη να παρθούν μέτρα για την ασφάλεια και υγιεινή μαθητών και εκπαιδευτικών καθώς και όλων των εργαζόμενων στο χώρο της εκπαίδευσης.

Ένα χρόνο τώρα η κυβέρνηση μοιράζει εκατομμύρια €υρώ στους επιχειρηματικούς ομίλους, μοιράζει απλόχερα ΜΑΤ, καταστολή, συλλήψεις, καλεί σε προκαταρκτική εξέταση αγωνιζόμενους υγειονομικούς αλλά συνειδητά «τσιγκουνεύεται» σε μέτρα προστασίας στα σχολεία, αφήνοντας τα παιδιά μας εκτός σχολείου και ουσιαστικής εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Εν μέσω πανδημίας και με σχολεία «ακορντεόν», ψηφίζει νέα αντιεκπαιδευτικά νομοσχέδια, αυξάνοντας (αντί να μειώσει) τον αριθμό των παιδιών ανά τμήμα στα δημοτικά και διατηρώντας τον ήδη αυξημένο στα γυμνάσια και λύκεια, προωθώντας την παιδική εργασία από τα 15, αλλάζοντας μέσα στην χρονιά τους όρους διεξαγωγής των πανελληνίων εξετάσεων. Ψήφισε το λεγόμενο νόμο Κεραμέως-Χρυσοχοΐδη, που αφήνει εκτός Πανεπιστημίων χιλιάδες μαθητές, ενισχύει τον εξεταστικό μαραθώνιο, υπονομεύει τις ανάγκες των παιδιών μας.

Καλούμε, για άλλη μια φορά, κυβέρνηση και τοπική διοίκηση, να πάρουν άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα για το ασφαλές άνοιγμα όλων των εκπαιδευτικών μονάδων και βαθμίδων.

Ως εδώ! Να υλοποιήσουν επιτέλους τα δίκαια αιτήματα των μαθητών, εκπαιδευτικών και γονιών για μείωση των μαθητών ανά τάξη, προσλήψεις καθηγητών, παιδαγωγών αλλά και σχολικών καθαριστριών, διενέργεια δωρεάν επαναλαμβανόμενων τεστ.

Να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ουσιαστική λειτουργία με όλο το αναγκαίο προσωπικό στα Ειδικά Σχολεία, καθώς και για τη δωρεάν μεταφορά των μαθητών με όλα τα μέτρα προστασίας. Να αποσυρθεί ο αντιεκπαιδευτικός νόμος Κεραμέως-Χρυσοχοϊδη.

ΔΩΣΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ! ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.



Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ