ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Κάλεσμα από το Συνδικάτο Τροφίμων Αργολίδας σε όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις για απεργιακή απάντηση στις 6 Μάη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:40:00 μ.μ. | |
Κάλεσμα από το Συνδικάτο Τροφίμων Αργολίδας σε όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις για απεργιακή απάντηση στις 6 Μάη
Συναδέλφισσες – συνάδελφοι, 135 χρόνια μετά από την απεργία στο Σικάγο για το αιματοβαμμένο 8ωρο, η κυβέρνηση νομοθετεί το 10ωρο, τις απλήρωτες υπερωρίες, γενικεύει τις ατομικές συμβάσεις εργασίας, καθιερώνει εξελιγμένες μορφές εκμετάλλευσης, όπως η τηλεργασία. Παράλληλα επιβάλλει νέους περιορισμούς των συνδικαλιστικών ελευθεριών για να μην αντιδρούν, οργανώνονται και αντιστέκονται οι εργαζόμενοι.

Ο εκσυγχρονισμός που επικαλούνται σημαίνει εργασιακή ζούγκλα και σύγχρονη σκλαβιά. Οι “εξυπνάδες” ότι όλα θα γίνονται “μόνο αν το θέλει ο εργαζόμενος”, είναι παραμύθια για μικρά παιδιά, αφού όλοι γνωρίζουν ότι στον χώρο δουλειάς δεν κυριαρχεί η “ελεύθερη βούληση” του εργαζόμενου, αλλά η εντολή της εργοδοσίας.

ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ!

Απεργουμε στις 6 Μάη με το περιεχόμενο και τα χαρακτηριστικά της 1ης Μάη, του ταξικού αγώνα των εργατών, που γράφτηκε με αίμα στις πιο λαμπρές σελίδες της ιστορίας του εργατικού κινήματος και φώτισε το δρόμο και την προοπτική για τους εργάτες όλου του κόσμου.

Απευθύνουμε κάλεσμα στους εργαζόμενους του κλάδου, σε άλλα σωματεία, συνδικαλιστές και εργαζόμενους,

ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ την ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΑΠΡΙΛΗ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΦΑΙΣΤΟΥ, στις 7:00μμ,

έξω από το Εργατικό Κέντρο Άργους, παίρνοντας όλα τα μέτρα προστασίας της υγείας μας.

Οργανώνουμε την απεργιακή μας απάντηση τιμώντας τους νεκρούς της τάξης μας και απαντώντας αγωνιστικά στο αντεργατικό νομοσχέδιο-έκτρωμα της κυβέρνησης που φέρνει τις ανατροπές του αιώνα, κόντρα στην ηγεσία της ΓΣΕΕ και όσες συνδικαλιστικές ηγεσίες γιορτάζουν μαζί με την κυβέρνηση και την εργοδοσία την κατάργηση του 8ωρου.

ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ – ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ! ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ