ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Μεγάλη επιτυχία Κωστούρου: Ξεκινούν οι διαδικασίες για παραχώρηση στον Δήμο των οικοπέδων στην παραλιακή για σχολείο και αθλητικό κέντρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:02:00 μ.μ. | | | |
Μεγάλη επιτυχία Κωστούρου: Ξεκινούν οι διαδικασίες για παραχώρηση στον Δήμο των οικοπέδων στην παραλιακή για σχολείο και αθλητικό κέντρο
Μετά τις επαναλαμβανόμενες πιέσεις του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, το αίτημα του για την παραχώρηση έκτασης 50 στρεμμάτων δίπλα στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Νέας Κίου για την ανέγερση αθλητικού κέντρου και χώρο εκπαίδευσης, ικανοποιείται και μάλιστα δια στόματος της Γενικής Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφίας Νικολάου που βρέθηκε σήμερα στο Ναύπλιο και ανακοίνωσε την έναρξη των διαδικασιών.
Τα οικόπεδα αυτά βρίσκονται ανάμεσα στο αμαξοστάσιο του Δήμου και την ΕΑΣ, ανήκαν στην ακίνητη περιουσία των φυλακών και έχουν περάσει στον Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων στην συνάντηση που είχε με την κ. Νικολάου, η οποία έγινε σε κλίμα συνεργασίας, στο σημείο όπου βρίσκονται τα οικόπεδα και στην συνέχεια στο γραφείο του,  απάντησε σε ερωτήσεις και διευκρίνισε απορίες σχετικά με την παραχώρηση των οικοπέδων.

"Η απόκτηση χώρων για αθλητισμό και εκπαίδευση είναι εξαιρετικά σημαντική και θα δώσει λύσεις σε χρόνια ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο μας" τόνισε ο κύριος Κωστούρος.
Για το θέμα της παραχώρησης θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ