ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Εκδήλωση από την Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ Άργους Μυκηνών για την Οικονομία και τις προγραμματικές θέσεις του κόμματος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:14:00 π.μ. | | |
Εκδήλωση από την Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ Άργους Μυκηνών για την Οικονομία και τις προγραμματικές θέσειςΟι Προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την ανάπτυξη μιας βιώσιμης Οικονομίας και τον ρόλο τον Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων ως μοχλό ανάκαμψης, πρόκειται να είναι το κεντρικό θέμα διαδικτυακής εκδήλωσης που διοργανώνει η Οργάνωση Μελών Άργους Μυκηνών και θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 26/4/2021 και ώρα 7.00 μμ.

Με κεντρικούς εισηγητές τον Αναπληρωτή Τομεάρχη Οικονομικών της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Τρύφωνα Αλεξιάδη και την Υπεύθυνη του Τμήματος Οικονομικών, Αναστασία Σαπουνά, η Τοπική Οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Άργους- Μυκηνών σκοπεύει να ανοίξει τη συζήτηση σχετικά με το αποτύπωμα της κρίσης της πανδημίας στην Οικονομία και παράλληλα να παρουσιάσει τις προτάσεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για την διέξοδο από το νέο φαύλο κύκλο ύφεσης που έχει δημιουργηθεί. 

Στην εκδήλωση θα μιλήσει επίσης ο Βουλευτής Αργολίδας, Γιάννης Γκιόλας, ενώ παρέμβαση αναμένεται να κάνει και το μέλος της ΚΕΑ και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Γιάννης Ρέππας.

Η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά στη σελίδα στο facebook: syrizaargousproodeutikhsymmaxia.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ