ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Ανατριχιαστικό τροχαίο στην Βραζιλία - Αυτοκίνητο συνεθλίβει ανάμεσα σε φορτηγά - Ξεκληρίστηκε οικογένεια (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:22:00 μ.μ. | | | |
Ανατριχιαστικό τροχαίο στην Βραζιλία - Αυτοκίνητο έγινε χαλκομανία ανάμεσα σε φορτηγά - Ξεκληρίστηκε οικογένεια (βίντεο)
Ένα ανατριχιαστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη Βραζιλία και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Σάντα Μαρία, της επαρχίας Παρά. Μια πενταμελής οικογένεια έχασε τη ζωή της, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε έγινε χαλκομανία ανάμεσα σε δύο φορτηγά.


Σύμφωνα με πληροφορίες που συλλέχθηκαν από την Ομοσπονδιακή Αστυνομία που είναι υπεύθυνη για τις οδικές μετακινήσεις (PRF), το Ι.Χ. φρέναρε ξαφνικά μπροστά από ένα φορτηγό, αλλά αυτό που ακολουθούσε, φορτωμένο με τσιμέντο, δεν μπόρεσε να σταματήσει και να αποφύγει τη σύγκρουση.

Η συντριβή ήταν τόσο δυνατή που, που το μικρότερο όχημα σχεδόν μετατράπηκε σε μια μεταλλική άμορφη μάζα, που κατέληξε κάτω από το φορτηγό το οποίο ερχόταν με φόρα.

Επίσης, σύμφωνα με την PRF και όπως μεταφέρει η ιστοσελίδα g1.globo.com, αρχικά από τα σωστικά συνεργεία εντοπίστηκε μόνο ο οδηγός του αυτοκινήτου, που πέθανε επί τόπου. Ωστόσο, στη συνέχεια η Πυροσβεστική Υπηρεσία εντόπισε τέσσερα ακόμη σώματα (μιας γυναίκας, ενός εφήβου και δύο μικρών παιδιών).
Πηγή: newsbeast.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ