ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Βγαίνει από τη σίγαση η εστίαση - Αύξηση καλεσμένων σε γάμους, βαπτίσεις και δεξιώσεις

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:05:00 μ.μ. | | | | | | |
Βγαίνει από τη σίγησα η εστίαση - Αύξηση καλεσμένων σε γάμους, βαπτίσεις και δεξιώσεις
Φαίνεται πως βγαίνει από τη σίγαση η εστίαση. Αύριο οι αποφάσεις της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων για μουσική σε εστιατόρια, καφέ και μπαρ και η αύξηση των καλεσμένων σε γάμους, βαπτίσεις και δεξιώσεις.

Και οι τελευταίες απαγορεύσεις φαίνεται πως «σβήνουν» προχωρώντας προς το καλοκαίρι. Φαίνεται πως έρχονται ανακοινώσεις από την κυβέρνηση για τη μουσική στην εστίαση αλλά και για αύξηση των καλεσμένων στις δεξιώσεις γάμων, τη στιγμή που από 1η Ιουνίου αναμένεται όριο 100 ατόμων.

Όπως έχει δηλώσει ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, σύμφωνα με ΣΚΑΪ, εφόσον τα επιδημιολογικά δεδομένα το επιτρέψουν αναμένεται να αρθούν και οι τελευταίου περιορισμοί που ισχύουν. Αρχής γενομένης από τη μουσική. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά πάσα πιθανότητα η εστίαση θα βγει από το mute τις αμέσως επόμενη μέρες. Μάλιστα, εφόσον ανακοινωθεί αύριο στην ενημέρωση, τα καταστήματα θα αρχίσουν να παίζουν μουσική από το Σάββατο ή το αργότερο τη Δευτέρα και μόνο σε εξωτερικούς χώρους για αρχή.

Άλλο ένα ζήτημα που καίει είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας που ισχύει από τις 00:30 έως τις 05:00. Εφόσον η τουριστική περίοδος έχει επίσημα ξεκινήσει, με τουρίστες να συρρέουν σε Αθήνα και νησιά είναι οξύμωρο να υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει ανακοινωθεί από τον Ιούνιο θα ξεκινήσουν να επανελειτουργούν οι επιχειρήσεις διοργάνωσης δεξιώσεων γάμων και βαπτίσεων και από τις 31 Μαΐου τα γυμναστήρια.

Μιλώντας επ αυτού, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης προ ημερών τόνισε ότι ο ίδιος θα ήθελε τόσο να επιτραπεί η μουσική στα καταστήματα εστίασης, όσο και να αυξηθεί, στους άνω των 100, ο αριθμός ατόμων στις δεξιώσεις γάμου, από την ερχόμενη Δευτέρα και μετά. Σημείωσε μάλιστα πως το όριο που έχει τεθεί προς το παρόν είναι ανεδαφικό τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους νεόνυμφους.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ