ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Δοξολογία στην Αργολίδα για την Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας

Δοξολογία στην Αργολίδα για την Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας
Στην Αργολίδα ο Εορτασμός της Ημέρας Τιμής Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά του Ιατρού.
Δοξολογία στην Αργολίδα για την Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας
Στην δοξολογία που τελέσθηκε παραβρέθηκε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας Ευάγγελος Πιπέρης οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός, Γ. Γκιόλας και Α. Πουλάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Ιωάννης Μαντζούνης, ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης, ο Υπολιμενάρχης Ναυπλίου Γιάννης Μουστακόπουλος, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής κα.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε δοξολογία, την ανάγνωση Ημερήσιας Διαταγής Κ. Αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας και χαιρετισμό του Προέδρου του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Αργολίδας Μιχάλη Μαντά.

Μετά το πέρας της τελετής ακολούθησε μικρή δεξίωση στον εξωτερικό χώρο του Ιερού Ναού.

Μήνυμα Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριου Οικονόμου για την «Ημέρα τιμής των Αποστράτων»

Η σημερινή ημέρα συνιστά μία ξεχωριστή στιγμή κάθε χρόνο για τη μεγάλη οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας. Φέρει ιδιαίτερη αξία καθώς εκπέμπει μήνυμα σεβασμού και ευγνωμοσύνης σε όλους εκείνους οι οποίοι, φέροντας τη στολή του Έλληνα και της Ελληνίδας Αστυνομικού, αφιέρωσαν τη ζωή τους στη διαμόρφωση του αναγκαίου περιβάλλοντος ασφάλειας για την πρόοδο μιας σύγχρονης Ευρωπαϊκής δημοκρατικής κοινωνίας όπως είναι η Ελληνική.

Συναντάμε τη φετινή επέτειο καθώς διανύουμε μια εποχή η οποία χαρακτηρίζεται από το πλήθος αλλά και την πολυπλοκότητα των προκλήσεων τις οποίες καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Σε αυτό το ιδιαίτερα απαιτητικό επιχειρησιακό περιβάλλον, η Ελληνική Αστυνομία καλείται να ανταποκριθεί με αποτελεσματικότητα στις υψηλές προσδοκίες των πολιτών να διαβιούν σε ένα ασφαλές περιβάλλον στην καθημερινότητά τους.
Ξεχωριστή θέση πλάι στα σημερινά στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας έχετε όλοι εσείς στους οποίους η Ελληνική Πολιτεία έχει αφιερώσει την σημερινή ημέρα. Μέσα από τις πράξεις, την πορεία, τις συμβουλές και το ήθος σας αποτελείτε παράδειγμα αφοσίωσης, αυταπάρνησης και προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο. Η διαχρονική στήριξή σας προς τα νεότερα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την επιτυχή εκπλήρωση της αποστολής του Σώματος και την αποτελεσματική ανταπόκριση στις προσδοκίες των πολιτών. Ταυτόχρονα συνιστά τον ισχυρό δεσμό που καθιστά συμπαγή την μεγάλη οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ. και έτοιμη να αντιμετωπίσει τις σύγχρονες προκλήσεις που αναδύονται στον τομέα Ασφάλειας της Χώρας μας.

Για όλους αυτούς τους λόγους σας απευθύνω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες καθώς και τη διαβεβαίωση ότι η σπουδαία παρακαταθήκη σας για την Ελληνική Αστυνομία και την Κοινωνία συνολικότερα θα συνεχίσουν να τιμώνται μέσα από την συλλογική προσπάθεια που καταβάλουμε όλοι μαζί στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για μία Κοινωνία ασφαλή και ευημερούσα, όπως αξίζει σε όλους τους συμπολίτες μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ