ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

"St. Spyridon Gallery": Η πλατεία του Αγίου Σπυρίδωνα στο Ναύπλιο έχει την δική της γκαλερί

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:08:00 μ.μ. | |
"St. Spyridon Gallery": Η πλατεία του Αγίου Σπυρίδωνα στο Ναύπλιο έχει την γκαλερί της
Η St. Spyridon Gallery άνοιξε το Σάββατο 19 Ιουνίου, στην καρδιά του ιστορικού Ναυπλίου και στο κέντρο της πλατείας του Αγίου Σπυρίδωνα, απέναντι από την εκκλησία.
Η Γκαλερί διευθύνεται από τον Κέβιν, γεννημένο στο Ηνωμένο Βασίλειο, και την Σιαν από την Ουαλία, που επέλεξαν το όμορφο Ναύπλιο ως το σπίτι τους μετά από δεκαετίες διδασκαλίας σε διεθνή σχολεία παγκοσμίως.
Ο Kevin, ο καλλιτέχνης, δημιούργησε μια σειρά από πίνακες και σχέδια σκηνών του Ναυπλίου και της Ελλάδας που επίσης διατίθενται σε αφίσες, ευχετήριες κάρτες και καρτ-ποστάλ των πρωτότυπων έργων που εκτίθενται. 
Υπάρχει επίσης μια συλλογή από έργα τέχνης μιας σειρά καλλιτεχνών που διατίθενται στη γκαλερί μαζί με άλλα έργα του Kevin σε έντυπη μορφή.

Η χειροποίητη γυάλινη τέχνη της Σιαν, βιτρό αντηλιακά, εκτίθεται επίσης και διατίθεται για αγορά μαζί με μια σειρά αναμνηστικών που συλλέγονται από περιοχές της Νότιας Αμερικής, της Ασίας, της Αφρικής και της Σοβιετικής Ένωσης. Ο Κέβιν αναλαμβάνει παραγγελίες για έργα τέχνης κάθε είδους και ειδικεύεται στα πορτρέτα.
Η Gallery είναι ανοιχτή για τους επισκέπτες το πρωί και το βράδυ και οι οικοδεσπότες ανυπομονούν να σας καλωσορίσουν και να σας γνωρίσουν.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ