ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Αναβατόριο για ΑΜΕΑ απέκτησε το Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Ναυπλίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:00:00 μ.μ. | | | |
Αναβατόριο για ΑΜΕΑ απέκτησε το Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Ναυπλίου
Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υποδομών, των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους αθλητές και τους αθλούμενους και της διευκόλυνσης των συμπολιτών μας, οι οποίοι έχουν ανάγκη ιδιαίτερης φροντίδας, το Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Ναυπλίου απέκτησε ειδικό αναβατόριο για ΑΜΕΑ. 

Το αναβατόριο είναι δωρεά του συμπολίτη μας κου Κωνσταντίνου Αναστασόπουλου, ο οποίος το δώρισε προς τον Δήμο στην μνήμη των γονέων του Μένιου και Ειρήνης Αναστασοπούλου. Ο Δήμος Ναυπλιέων και προσωπικά ο Δήμαρχος κος Δημήτρης Κωστούρος εκφράζουν της θερμές τους ευχαριστίες για την ευαισθησία του και την προσφορά του.
Το συγκεκριμένο αναβατόριο είναι πλέον στην διάθεση των ΑμΕΑ που χρησιμοποιούν το κολυμβητήριο ενώ η προμήθεια και λειτουργία του αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την βελτίωση των συνθηκών άθλησης και άσκησής τους. 

Ήταν μία πρωτοβουλία η οποία αποτελούσε υποχρέωσή μας και στην προκειμένη περίπτωση η καλύτερη πρόσβαση των ΑμΕΑ στην πισίνα είχε για εμάς προτεραιότητα, αφού δίνεται η δυνατότητα, πολύ πιο εύκολα από πριν και σε συνδυασμό με τα αποδυτήρια ΑμΕΑ να κάνουν χρήση της πισίνας οι συνδημότες μας. Επισημαίνεται ότι ελάχιστα δημόσια κολυμβητήρια στην Ελλάδα διαθέτουν ανάλογο αναβατόριο.

Την Πέμπτη 17.6.2021 έγινε παρουσίαση της λειτουργίας του και εκπαίδευση των προπονητών των σωματείων στην χρήση του.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ