ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Προσλήψεις στα ΕΛΤΑ για Καλάβρυτα, Λεωνίδιο, Κρανίδι, Κυπαρισσία και Γύθειο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:31:00 π.μ. | | | |
Προσλήψεις στα ΕΛΤΑ για Καλάβρυτα, Λεωνίδιο, Κρανίδι, Κυπαρισσία και Γύθειο
Στην άμεση πρόσληψη είκοσι ατόμων πρόκειται αν προχωρήσουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ) για να στελεχώσουν εννέα καταστήματα σε όλη την χώρα

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ) δημοσιεύσαν δύο προκηρύξεις με τις οποίες πρόκειται να προσλάβουν συνολικά είκοσι (20) άτομα, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Ηπείρου, Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας.

Οι υποψήφιοι για να λάβουν μέρος στις προκηρύξεις των ΕΛ.ΤΑ αρκεί να έχουν πτυχίο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και θα απασχοληθούν για την κάλυψη εποχικών και παροδικών αναγκών σε λειτουργικές υπηρεσίας των ΕΛΤΑ.

Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου

Συγκεκριμένα, η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου θα προχωρήσει στην άμεση πρόσληψη πέντε (5) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Η ειδικότητα που ζητείται στην προκήρυξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ηπείρου είναι «Ταχυδρομικού Έργου με προσόντα ΔΕ» και οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν στα καταστήματα της Κόνιτσας, του Μετσόβου και της Λευκίμμης.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για τα τρία αυτά καταστήματα ξεκινάει σήμερα, Πέμπτη 17 Ιουνίου και λήγει τη Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2021.

Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας

Η δεύτερη προκήρυξη που έχει δημοσιεύσει η Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας αφορά την πρόσληψη δεκαπέντε (15) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Η ειδικότητα που ζητείται στην προκήρυξη της Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας είναι «Ταχυδρομικού Έργου με προσόντα ΔΕ». Οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν στα καταστήματα των Ελληνικών Ταχυδρομείων που βρίσκονται στα Καλάβρυτα, το Ληξούρι, το Λεωνίδιο, το Κρανίδι, την Κυπαρισσία και το Γύθειο.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για τα έξι παραπάνω καταστήματα των ΕΛΤΑ ξεκινάει σήμερα, Πέμπτη 17 Ιουνίου και λήγει το Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021.

Η προκήρυξη για την Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου

Η προκήρυξη για την Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ