ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Σοκ προκαλεί καταγγελία για βιασμό φαντάρου σε στρατόπεδο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:46:00 π.μ. | | | |
Σοκ προκαλεί καταγγελία για βιασμό φαντάρου σε στρατόπεδο (βίντεο)
Σοκ προκαλεί η καταγγελία που έκανε ένας 32χρονος άνδρας, ο οποίος κατέθεσε μήνυση στη στρατιωτική δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα καταγγέλλει ότι πριν από μια δεκαετία έπεσε θύμα βιασμού σε στρατόπεδο, όταν κατατάχθηκε στον Στρατό ως φαντάρος. "Διατάχθηκε σεξουαλική κακοποίηση από λοχαγό, την οποία εκτέλεσε ένας στρατιώτης στο ιατρείο που πήγα" δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ3.

Ο 32χρονος, σήμερα, άνδρας, ισχυρίζεται ότι ένας αξιωματικός ήθελε να τον εκδικηθεί επειδή τον έβρισε και διέταξε στρατιώτες να τον κακοποιήσουν σεξουαλικά αφού τον νάρκωσαν.

"Μετά από προσβολές που δέχτηκα απάντησα με ύβρεις με αποτέλεσμα να αποβληθώ οδηγηθώ στο ιατρείο χωρίς την θέλησή μου", ανέφερε ο άνδρας. Έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος συγκεκριμένων προσώπων που, όπως λέει, ενεπλάκησαν στον βιασμό του, και επικαλείται μαρτυρίες. "Σημαντικό ρόλο θα παίξει ο υπεύθυνος του ιατρείου που με βοήθησε εκεί και δύο ΕΠΟΠ γυναίκες οι οποίες ήταν αυτόπτες μάρτυρες, όταν παραδέχθηκε ο ίδιος την ηθική αυτουργία " τόνισε.

Ο μηνυτής διευκρινίζει ότι τα πρόσωπα στα οποία αναφέρεται δεν εκπροσωπούν τον στρατό, οι υπηρεσίες του οποίου τον βοήθησαν.

Στρατιωτικές πηγές ανέφεραν ότι "η στρατιωτική δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη. Δεν μπορεί να υπάρξει θέση για μια υπόθεση που διερευνάται δικαστικά".
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ