ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Μαρία Ράλλη: 25 σύγχρονοι καλλιτέχνες στο Ναύπλιο μας καλούν στον "Τόπο Μνήμης του Αγώνα!"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:14:00 μ.μ. | | | |
Μαρία Ράλλη: 25 σύγχρονοι καλλιτέχνες στο Ναύπλιο μας καλούν στον "Τόπο Μνήμης του Αγώνα!"
"Μια πόλη που διατηρεί ιστορικούς δεσμούς με την Οθωμανική κυριαρχία στην Ελλάδα, οι οποίοι αποτυπώνονται στα θαυμάσια μνημεία που υπάρχουν διάσπαρτα στο ιστορικό κέντρο της, ως μάρτυρες του πολιτιστικού πλούτου που συνθέτει την ιστορία και παράδοση του Ναυπλίου, δεν θα μπορούσε να μην παρουσιάσει μια επετειακή έκθεση για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, με τίτλο Ναύπλιο: τόπος μνήμης του Αγώνα της Ελευθερίας.
Είναι αυτονόητο ότι ως ΔΟΠΠΑΤ επενδύουμε στον Πολιτισμό και υποστηρίζουμε κάθε έκφρασή του με συνέπεια, επιμονή, στρατηγικό σχεδιασμό και πάθος.
Με υπερηφάνεια καλωσορίζουμε την νέα μας συνεργασία με τους είκοσι πέντε σύγχρονους καλλιτέχνες οι οποίοι προτείνουν μέσω της τέχνης τους ένα ταξίδι αυτογνωσίας και αναζήτησης στα αποθέματα της μνήμης και των εμπειριών τους και ευχόμαστε να είναι μακρύ και δημιουργικό. Εκφράζουμε δε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας στη Διευθύντρια του Παραρτήματος της Εθνικής Πινακοθήκης Ναυπλίου κ. Λαμπρινή Καρακούρτη , που ανταποκρίθηκε για ακόμα μία φορά στην πρόταση συνεργασίας μας , η παρουσία της οποίας αποτελεί και εγγύηση της επιτυχίας της εν λόγω έκθεσης , αφού έχει την πλήρη επιμέλεια της.
Μέχρι τα τέλη Αυγούστου ο χώρος του ιστορικού κτιρίου του Βουλευτικού σας προσκαλεί , για να βρεθείτε στον Τόπο Μνήμης του Αγώνα !"
Μαρία Ράλλη
Πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ
Δήμου Ναυπλιέων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ