ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Αρχιερατικός Εσπερινός στο Νέο Ροεινό Αργολίδας για την Αγία Μαρίνα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:39:00 μ.μ. | | |
Αρχιερατικός Εσπερινός στο Νέο Ροεινό Αργολίδας για την Αγία Μαρίνα (βίντεο)
Το Σάββατο 17 Ιουλίου 2021 εορτάζει ο φερώνυμος Ιερός Ναός της Αγίας Μαρίνας Νέου Ροεινού του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα. 
Την Παρασκευή 16 Ιουλίου τελέστηκε ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδας κ.κ Νεκταρίου , ο οποίος κύρηξε και το θείο λόγο.
Κατά τις Ιερές Ακολουθίες έψαλε η χορωδία των εν Αργολίδι Σύλλογος Μουσικοφίλων Κωνσταντινουπόλεως υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτου κ. Χρήστου Πιπέρου.
Τον Αρχιερατικό εσπερινό παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Πελοποννήσου Ιωάννης Μαντζούνης, ο Αντιδήμαρχος Πολίτικης Προστασίας Σταύρος Γαβρήλος, δημοτικοί σύμβουλοι, κα.  
Μετά το πέρας του εσπερινού ο εφημέριος του ναού π. Παναγιώτης Δήμας ,ευχαρίστησε το Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο για τη τιμή που έκανε να τελέσει τον εσπερινό καθώς κι όλους όσους τίμησαν με τη παρουσία τους την Αγία Μαρίνα.
Το Ροεινό είναι ένα από τα μεγαλύτερα χωριά του νομού Αργολίδας και οι κάτοικοι του είναι κατά πλειοψηφία Αρκάδες μιας και οι προγονοί τους ήρθαν από το Ροεινό της Αρκαδίας, κατά τα χρόνια της Τουρκοκρατίας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ