ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Ενίσχυση των πυρόπληκτων της Εύβοιας από την ΕΛΜΕ Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:15:00 π.μ. | | | |
Ενίσχυση των πυρόπληκτων της Εύβοιας από την ΕΛΜΕ Αργολίδας
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Αργολίδας, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα που απηύθυνε η ΕΛΜΕ Ευβοίας για στήριξη των πληγέντων συμπολιτών μας της Β. Ευβοίας, κατέθεσε χρηματικό ποσό ύψους 200 ευρώ στον λογαριασμό αλληλεγγύης που δημιούργησαν οι συνάδελφοι της Εύβοιας.


Η πρωτοβουλία των συναδέλφων/ισσών της Εύβοιας και το ευρύτερο κύμα αλληλεγγύης που δημιουργήθηκε πανελλαδικά από ιδιώτες, φορείς, σωματεία, συλλόγους, συλλογικότητες συγκινούν, ενθαρρύνουν και δίνουν λύσεις σε μια συγκυρία που η απογοήτευση, η θλίψη και η οργή περισσεύουν. Ως εκπαιδευτικοί, ως εργαζόμενοι, ως άνθρωποι οφείλουμε να γίνουμε κομμάτι αυτής της ανθρώπινης αλυσίδας που στηρίζει και δυναμώνει την αλληλεγγύη. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε τη δεδομένη στιγμή.

Καλούμε τα μέλη μας, τον κόσμο της εκπαίδευσης και της εργασίας, τα σωματεία και τους φορείς του νομού μας:

- να στηρίξουν με όποιον τρόπο και μέσο διαθέτουν τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης τους στους πυρόπληκτους της Εύβοιας και όλης της χώρας

- να στηρίξουν την πρωτοβουλία των συναδέλφων/ισσών της ΕΛΜΕ Ευβοίας καταθέτοντας όποιο ποσό επιθυμούν στον παρακάτω λογαριασμό: Eurobank GR5802606770000100102755624. (Σημειωτέον ότι τo ΔΣ της ΕΛΜΕ Ευβοίας ενημερώνει συνεχώς με δελτία τύπου για το πού διατίθεται το κάθε ευρώ και για το σύνολο των δράσεων που υλοποιεί ή στηρίζει)

Ας γίνει υπόθεση όλων μας και καθενός χωριστά η επούλωση των πληγών και η ανάταξη τα περιβαλλοντικής καταστροφής στις πληγείσες περιοχές, αλλά και ο διαρκής και επίμονος αγώνας υπέρ ενός μοντέλου ανάπτυξης που επιτέλους θα προτάσσει τον άνθρωπο και τη φύση έναντι της άμετρης και με κάθε κόστος κερδοφορίας

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ