ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων εντάχθηκε το Αθλητικό Κέντρο στο Κρανίδι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:14:00 μ.μ. | | |
Ένα ιδιαίτερο και σημαντικό έργο για τον Δήμο Ερμιονίδας και την πρωτεύουσά του το Κρανίδι, μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης.


Αναλαμβάνοντας την διοίκηση του Δήμου, μία από τις πρώτες επιλογές μας ήταν να ερευνήσουμε στις Υπηρεσίες μας, για μελέτες πραγματοποίησης διαφόρων έργων που ίσως υπήρχαν στα συρτάρια. Η έρευνα απέδωσε καρπούς και ανακαλύψαμε μία «ξεχασμένη» μελέτη από το 2004, για την δημιουργία Αθλητικού Πάρκου σε ιδιοκτησία του Δήμου μετά από την δωρεά του Ηλία Φωστίνη στο Κρανίδι.

Σε συνεργασία με την αρμόδια Υπηρεσία, προχωρήσαμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που εκκρεμούσαν, ώστε να έχουμε μία ώριμη μελέτη που θα μπορούσε άμεσα να χρηματοδοτηθεί. Την μελέτη αυτή παραδώσαμε στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτη Νίκα, πριν μερικούς μήνες, και εκείνος υποσχέθηκε «να κάνει ότι περνάει από το χέρι του» ώστε το έργο αυτό να υλοποιηθεί.

Σήμερα, όπως μας ενημέρωσε ο ίδιος ο Περιφερειάρχης, και αναρτήθηκε στη Διαύγεια η απόφαση του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Ι. Τσακίρη, εντάσσεται στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ΠΔΕ/2021 η δημιουργία του Αθλητικού Κέντρου Κρανιδίου, με προϋπολογισμό 1.500.000,00 €.

Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Π. Νίκα, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ι. Μαλτέζο, την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ερμιονίδας, καθώς και όσους συνετέλεσαν στην πραγμάτωση του σκοπού αυτού.

Με προσήλωση, συνεργασία και περίσσια αγάπη για τον τόπο μας, κάνουμε πράξη τις υποσχέσεις και υλοποιούμε τους στόχους μας, για μια καλύτερη Ερμιονίδα.

Γραφείο Δημάρχου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ