ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Το έργο στην επαρχιακή οδό Στέρνας-Γυμνού επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:26:00 μ.μ. | | | |
Το έργο στην επαρχιακή οδό Στέρνας-Γυμνού επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας
Ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος επισκέφθηκε σήμερα με Μηχανικούς της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών το έργο που εκτελεί η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας στον Μπουκόβραχο στην επαρχιακή οδό Στέρνας-Γυμνού.
 
Το έργο αυτό είναι σε μήκος 2 χιλιομέτρων και περιλαμβάνει διαπλάτυνση ώστε να γίνει πλάτους 6 μέτρων, χαντάκι απορροής, στηθαία ασφαλείας, ασφαλτόστρωση και διαγράμμιση.
 
Εκτός όμως από αυτό το επικίνδυνο σημείο γίνεται διαγράμμιση στο σύνολο του δρόμου μέχρι το Γυμνό. Ταυτόχρονα γίνεται και δεύτερο έργο διαπλάτυνσης από το χωριό Γυμνό μέχρι τις παιδικές κατασκηνώσεις του Φαρμακά που ο Σεβασμιώτατος με τις δικές του προσπάθειες και τη συμπαράσταση της Περιφέρειας ξανανοίγει μετά από πολλά χρόνια.
 
"Η ορεινή Αργολίδα δυστυχώς έχει εγκαταλειφθεί σε σχέση με το παρελθόν. Είναι όμως χρέος μας να εξασφαλίσουμε ασφαλή και άνετη πρόσβαση ώστε να δώσουμε ανάσες οξυγόνου στην ύπαιθρο και να δίνουμε την ευκαιρία στον κόσμο να τη γνωρίσει και να την απολαμβάνει" τόνισε σε δήλωση του ο κ Μαλτέζος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ