ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Το Γυμνάσιο Λυγουριού συγκεντρώνει είδη για τους πυρόπληκτους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:34:00 π.μ. | | |
Το Γυμνάσιο Λυγουριού συγκεντρώνει είδη για τους πυρόπληκτους
Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας σε συνεργασία με το Δήμο Επιδαύρου και τον σύλλογο ''Μανα- Δράσεις Αλληλεγγύης Επιδαύρου'' για την ενίσχυση των πυρόπληκτων συμπολιτών μας σε όλη την Ελλάδα ανέλαβε πρωτοβουλία συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης όπως:

Υγειονομικό υλικό, είδη προσωπικής υγιεινής και φροντίδας για παιδιά και ενήλικες, απολυμαντικά, καθαριστικά, τρόφιμα μακράς διαρκείας, βρεφικά είδη, νερά - χυμούς, είδη ρουχισμού, σεντόνια, μαξιλάρια, κουβέρτες, ζωοτροφές για κατοικίδια κ.α.

· Tην Πέμπτη, 12 Αυγούστου και ώρες 09:00πμ έως 12:00μμ, θα συλλέγονται από το Γυμνάσιο Λυγουριού είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους, στο χώρο του σχολείου.

· Την Παρασκευή, 13 Αυγούστου και ώρες 09:00πμ έως 12:00μμ, θα συλλέγονται από το Δήμο Επιδαύρου είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους, στο ισόγειο του ΚΑΠΗ Λυγουριού.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα προωθηθούν σε όσους/ες τα έχουν ανάγκη στις πυρόπληκτες περιοχές της χώρας μας, μέσω της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας σε συνεργασία με το Δήμο Επιδαύρου και τον σύλλογο ''Μανα- Δράσεις Αλληλεγγύης Επιδαύρου''.

Καλούμε τη σχολική μας κοινότητα και τους δημότες του Δήμου Επιδαύρου να ανταποκριθούν σε αυτή τη δράση αλληλεγγύης.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ

Δεν υπάρχει τίποτε
πιο άνισο από την
ίση μεταχείριση των
ανίσων.

Αριστοτέλης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ