ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Ο Μητροπολίτης Αργολίδας στις κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως στο Φαρμακά

Ο Μητροπολίτης Αργολίδας στις κατασκηνώσεις του Φαρμακά
Ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος επισκέφτηκε και λειτούργησε στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής των υπό κατασκευή κατασκηνώσεων της Μητροπόλεως που βρίσκονται στο όρος Φαρμακά στην ορεινή Αργολίδα την Τρίτη 31 Αυγούστου 2021.
Χτισμένες σε υψόμετρο 1050 μ. μέσα σ’ ένα θαυμάσιο ελατοδάσος, οι κατασκηνώσεις ανακαινίζονται με όλες τις σύγχρονες και νόμιμες προδιαγραφές, και ολοκληρώνονται οι εργασίες ώστε το επόμενο καλοκαίρι να υποδεχθούν τα παιδιά της Αργολίδας.
Με την ευκαιρία της αποπερατώσεως των έργων, ο Μητροπολίτης λειτούργησε στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής και αμέσως μετά ξενάγησε μικρούς και μεγάλους στους χώρους των κατασκηνώσεων.
Στην  Θεία Λειτουργία αλλά και στην ξενάγηση που ακολούθησε, παρευβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Μάνης Χρυσόστομος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ι. Μαλτέζος, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο Αντιδήμαρχος Νίκος Γκαβούνος κα. 
Ο Μητροπολίτης Νεκτάριος ξενάγησε όλους στο χώρο της κατασκήνωσης, τους μίλησε για τα έργα που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια, τα σχέδια και τις προοπτικές που ανοίγονται για τα νέα παιδιά. 
Όλοι όσοι παραβρέθηκαν έμειναν κατενθουσιασμένοι και ευχήθηκαν σύντομα τα έργα να ολοκληρωθούν ώστε τα νέα παιδιά να αποκτήσουν το δικό τους χώρο, όπου θα ψυχαγωγούνται, και θα μαθαίνουν να ζουν κοινοτικά, μέσα στη χάρη και την αγκαλιά του Θεού.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ