ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Καλλιάνος: Επιφυλακή σε πεδινές περιοχές της Αργολίδας - Έχουμε μπροστά μας τέσσερις δύσκολες μέρες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:17:00 π.μ. | |
Καλλιάνος: Επιφυλακή σε πεδινές περιοχές της Αργολίδας - Έχουμε μπροστά μας τέσσερις δύσκολες μέρες
Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ο καιρός θα είναι πάρα πολύ ζεστός στις περισσότερες περιοχές της χώρας και μάλιστα από σήμερα μέχρι και την Πέμπτη θα είναι η κορύφωση του καύσωνα με τον υδράργυρο στους 43 με 45 βαθμούς Κελσίου , στις ευπαθείς σε ζέστη ηπειρωτικές περιοχές της χώρας, λέει στo CNN Greece ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.

Σύμφωνα με τον κ. Καλλιάνο, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας, προς τις πεδιάδες των Σερρών, του Κιλκίς, σε πεδινά τμήματα της Θεσσαλίας πχ στα Τρίκαλα, την Καρδίτσα και τη Λάρισα, όπου ο υδράργυρος θα φτάνει τους 43 με 44 βαθμούς Κελσίου.

Επιφυλακή και σε πεδινές περιοχές της Αργολίδας, της Μεσσηνίας ,της Λακωνίας όπου το θερμόμετρο θα χτυπήσει «κόκκινο».

Στη Αττική σήμερα η θερμοκρασία θα φτάσει τους 42 βαθμούς Κελσίου, ενώ αύριο θα είναι μια πιο δύσκολη μέρα με 43-44 βαθμούς , την Τετάρτη 42-43 βαθμούς, την Πέμπτη 41-42.

Την Παρασκευή γενικότερα στις περισσότερες περιοχές και ιδιαιτέρως στα δυτικά και βόρεια θα ξεκινήσει να αποκλιμακώνεται ο καύσωνας και να υποχωρεί ο υδράργυρος, αρχικά από τα δυτικά και βόρεια και στη συνέχεια το Σάββατο και στις υπόλοιπες ανατολικές και νότιες περιοχές.

«Έχουμε μπροστά μας τέσσερις δύσκολες μέρες και από την Παρασκευή θα πάμε στους 39 με 40- 41 βαθμούς κα από το Σάββατο θα αρχίσει να πέφτει και άλλο με την ενίσχυση του μελτεμιού», σύμφωνα με τον κ. Καλλιάνο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ