ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Θα γίνουν οι παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου; - Πότε αναμένονται οι αποφάσεις

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:24:00 μ.μ. | |
Θα γίνουν οι παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου; Πότε αναμένονται οι αποφάσεις
Σε επιφυλακή βρίσκεται η κυβέρνηση ενόψει της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, με τις όποιες αποφάσεις σχετικά με το αν τελικά θα πραγματοποιηθούν οι παρελάσεις και πώς, να λαμβάνονται την επόμενη εβδομάδα.

Αυτό ανέφερε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, μιλώντας στο Mega.

«Βρισκόμαστε περίπου ένα μήνα πριν από τις παρελάσεις, έχουμε μπροστά μας 25 ημέρες. Θα ληφθούν αποφάσεις την επόμενη εβδομάδα σύμφωνα με τα δεδομένα» ανέφερε συγκεκριμένα, σημειώνοντας πως υπάρχει πάντα η σκέψη να «μην έχουμε την παρέλαση με τον παραδοσιακό τρόπο που γίνεται». Παράλληλα, όπως δήλωσε πως οι όποιες αποφάσεις για τη στρατιωτική παρέλαση θα αφορούν και τις μαθητικές.

«Ο στόχος είναι να κάνουμε παρελάσεις. Παρακολουθούμε τα επιδημιολογικά δεδομένα και θα τοποθετούμαστε ανάλογα με το πώς αυτά διαμορφώνονται, κυρίως όταν πλησιάζει ο καιρός» ξεκαθάρισε από την πλευρά του χθες ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Στην τελευταία ενημέρωση των πολιτικών συντακτών την Πέμπτη, μάλιστα, ο κ. Οικονόμου είχε φέρει το παράδειγμα των γιορτών του καλοκαιριού λέγοντας ότι «μέσα στο καλοκαίρι είχαμε γιορτές που έγιναν με ένα πλαίσιο μέτρων. Σε σχέση με πέρυσι να μην ξεχνάμε ότι έχουμε πολύ κόσμος εμβολιασμένο. Θέλουμε να ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο τα ποσοστά εμβολιασμού.

Στο θέμα των παρελάσεων αναφέρθηκε σήμερα και ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο ΣΚΑΪ, λέγοντας ότι πρέπει να γίνουν.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ