ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Από τα Χανιά στο Άργος και σε όλη την Ελλάδα με ένα ποδήλατο!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:18:00 μ.μ. | | |
Από τα Χανιά στο Άργος και σε όλη την Ελλάδα με ένα ποδήλατο!
Συνεχίζεται με ακόμα περισσότερο ενθουσιασμό και αστείρευτη ενέργεια το μεγάλο ταξίδι του Παναγιώτη Μπαλολάκη από τα Χανιά σε όλη την Ελλάδα, με ένα ποδήλατο.

"Ο Παναγιώτης επιχειρεί τον ποδηλατικό γύρο της Ελλάδας. 7000 χιλιόμετρα σε 180 ημέρες. Φιλοδοξεί να γνωρίσουμε μαζί του κάθε γωνιά της χώρας μας. Με χαρά τον υποδεχτήκαμε και στο Άργος." ανεφερε ο Αντιδήμαρχος Άργους Δημήτρης Κρίγγος

Ήταν Τρίτη 4 Μαΐου 2021, όταν με αφετηρία το Παλιό Λιμάνι Χανίων, ο Παναγιώτης Μπαλολάκης, ερασιτέχνης αλλά έμπειρος ποδηλάτης, έκανε την αρχή ενός μοναδικού ποδηλατικού ταξιδιού σε όλη τη χώρα, με την υποστήριξη του Δήμου Χανίων.

Ο Παναγιώτης συμπλήρωσε τους 6 μήνες στο πετάλι, έχοντας φτάσει πλέον στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας.

Το ποδηλατικό ταξίδι θα κρατήσει για περισσότερα από 7.000 χιλιόμετρα, διασχίζοντας την Ελλάδα απ’ άκρη σ’ άκρη, σε διάστημα 180 ημερών.

Αυτό το ιδιαίτερο ταξίδι στοχεύει να διατηρήσει ένα χαμηλό, σχεδόν μηδενικό, οικολογικό αποτύπωμα. Με την αξιοποίηση ενός ποδηλάτου ως μέσου μεταφοράς, ενός μικρού φωτοβολταϊκού για την απαραίτητη ενέργεια των συσκευών τηλεφωνίας / καταγραφής και διαμονή σε συνθήκες αυτόνομης κατασκήνωσης.

Τέλος,, μέσα από τις σελίδες της δράσης στο Facebook και στο Instagram μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες και υλικό από τη διαδρομή του Παναγιώτη Μπαλολάκη σταθμό – σταθμό, μέχρι να ολοκληρώσει το ταξίδι του και να επιστρέψει πίσω στα Χανιά, απ’ όπου ξεκίνησε.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ