ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Καταρρακτώδης βροχή στην Αργολίδα - Πρόγνωση του καιρού για την επόμενη εβδομάδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:37:00 μ.μ. | | |
Καταρρακτώδης βροχή στην Αργολίδα - Πρόγνωση του καιρού για την επόμενη εβδομάδα
Καταρρακτώδης βροχή όπως προέβλεπαν εξάλλου και οι μετεωρολόγοι έπληξε την Αργολίδα το απόγευμα της Κυριακής 24 Οκτωβρίου.

Μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχουν δημιουργηθεί ιδιαίτερα προβλήματα από την νεροποντή.

Ο καιρός τη Δευτέρα

Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Κρήτη. Χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ, ενώ στα ανοιχτά του νοτίου Ιονίου πιθανώς να φτάσουν και τα 9 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση σε όλη τη χώρα. Στα βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 14 με 16 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη χώρα θα φτάσει τους 17 με 19 και στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη τους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου.

Τρίτη 26/10

Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές.

Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο νότιο Ιόνιο, τη νότια Πελοπόννησο και τη δυτική Κρήτη. Χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Από το απόγευμα βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο τις πρωινές ώρες τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στα βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 13 με 16 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη χώρα θα φτάσει τους 17 με 20 και στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη τους 19 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Τετάρτη 27/10

Αρχικά στο Ιόνιο και τη δυτική Κρήτη και βαθμιαία στη δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στη Χαλκιδική, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη βόρεια Εύβοια, την ανατολική Στερεά, την ανατολική Κρήτη και τα Δωδεκάνησα όπου θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα ηπειρωτικά.

Πέμπτη 28/10

Στα δυτικά προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που το βράδυ στα βορειοδυτικά θα εξασθενήσουν.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στη Χαλκιδική, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη βόρεια Εύβοια, την ανατολική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο και την Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία ενίσχυση από το βράδυ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο κυρίως στα ανατολικά.

Παρασκευή 29/10 και Σάββατο 30/10

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια - παραθαλάσσια τμήματα. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια πελάγη τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ