ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Με τη "Φλόγα" στην καρδιά η Μαρία Κωνσταντάκη θα κάνει το Ναύπλιο - Αθήνα περπατώντας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:46:00 π.μ. | | |
Με τη "Φλόγα" στην καρδιά η Μαρία Κωνσταντάκη θα κάνει το Ναύπλιο - Αθήνα περπατώντας
Μια όμορφη πρωτοβουλία της Μαρίας Κωνσταντάκη και του Στάθη Χριστοφορίδη, που αγκάλιασε ο Ραδιοσταθμός Easy 97.2 του Ομίλου Αντένα, μας άνοιξε ένα πλατύ παράθυρο στην επικοινωνία με όλους εσάς.

Η Μαρία θα περπατήσει από την Πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο μέχρι την Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα. Για πέντε μέρες, από τις 18 μέχρι και τις 22 Οκτωβρίου 2021, θα περπατάει 42 χλμ την ημέρα, με τη Φλόγα στην καρδιά αλλά και στα πόδια της. Συνολικά 210χλμ.

Στόχος, να προβάλει τον αγώνα του παιδιού με καρκίνο και της οικογένειάς του.

Οπως αναφέρει η Φλόγα:

«Στόχος, να φωτίσει τον σκληρό Μαραθώνιο που καλείται κάθε οικογένεια της Φλόγας να διανύσει για να κερδίσει τη ζωή και την υγεία του παιδιού της, γιατί όταν ένα παιδί νοσεί από καρκίνο, νοσεί όλη η οικογένεια.

Η διάγνωση έρχεται ξαφνικά. Το παιδί μας έχει καρκίνο! Ένα τηλέφωνο, ένα τυχαίο γεγονός, μια επίσκεψη ρουτίνας στον παιδίατρό μας, μας φέρνει από τη μια στιγμή στην άλλη μπροστά στον καρκίνο της ψυχής και της καρδιάς μας. Μετά από τη στιγμή αυτή, όλες οι επόμενες στιγμές ανήκουν σε άλλη σφαίρα και οι εξελίξεις που ακολουθούν είναι για μας καταιγιστικές.

Εκεί ακριβώς έρχεται η Φλόγα. Εκεί ακριβώς ο κάθε γονιός βρίσκει μια Φλόγα που ταιριάζει στην οικογένεια του και την αξιοπρέπεια της. Βρίσκει ενδιαφέρον και αγάπη και όχι «φιλανθρωπία» και «ελεημοσύνη». Βρίσκει εκτός από την όποια υλική βοήθεια, σεβασμό και συμμετοχή και νοιώθει μέρος ενός συνόλου.

Τυχαία, ο δρόμος της Μαρίας, συμπίπτει με τα 19α γενέθλια του πρώτου ξενώνα της Φλόγας. 21 Οκτωβρίου 2002 μπήκε για φιλοξενία το πρώτο παιδί στον πρώτο ξενώνα της Φλόγας.

Βοηθήστε μας να κάνουμε την παρουσία μας δίπλα στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη πιο αποτελεσματική. Μπορείτε να μας βοηθήσετε:

Με μια κλήση ή ένα μήνυμα στο 19813

Με μία κατάθεση στους λογαριασμούς μας

Με μια επίσκεψη στο Eshop της Φλόγας

Με μια αιμοδοσία (Εθελοντές Αιμοδότες Φλόγας)».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ