ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Δηλώσεις για την έναρξη του πρωταθλήματος της γυναικείας ομάδα μπάσκετ των ΔΑΝΑΩΝ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:27:00 π.μ. | | | |
Δηλώσεις για την έναρξη του πρωταθλήματος της γυναικείας ομάδα μπάσκετ των ΔΑΝΑΩΝ
«Το αγωνιστικό μας ταξίδι ξεκινά αυτή την Κυριακή 24/10 και ώρα 13:00 στο νησί της Χίου απέναντι στην ομάδα του Αιγέα.

Έχοντας ως γνώμονα την ευγενή άμιλλα και το «ευ αγωνίζεσθαι» και ως εφόδια την ατομική και συλλογική σκληρή δουλειά εντός κι εκτός παρκέ αλλά και το ομαδικό πνεύμα, η ανανεωμένη ομάδα μας βάζει πλώρη για μια δυναμική χρονιά που εύχεται να σημαδευτεί από πλούσιες μπασκετικές εμπειρίες, δυνατές συγκινήσεις και νίκες. 

Σας περιμένουμε μαζί μας σε αυτή την όμορφη περιπέτεια. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες»

Δήλωση Χρήστου Μπακάλη- προπονητής της ομάδας

«Κάθε αρχή και δύσκολη. Η εκκίνησή μας στο πρωτάθλημα γίνεται στη Χίο και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Θα έχουμε ένα μεγάλο ταξίδι μπροστά μας και θα χρειαστεί τα κορίτσια να είναι έτοιμα σωματικά και πνευματικά για το πρώτο ματς της σεζόν. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να επιστρέψουμε ικανοποιημένες στο Άργος»

Δήλωση Ζωής Κεχαγιά- αρχηγός της ομάδας 

«Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε. Το πρωτάθλημα αρχίζει και είμαστε χαρούμενες, γιατί μας έχει λείψει ο ανταγωνισμός και η ένταση των αγώνων. Παίξαμε ένα ματς κυπέλλου ήδη, όμως το πρωτάθλημα είναι κάτι διαφορετικό. Εδώ είναι όλοι οι στόχοι της ομάδας, γι’ αυτό προετοιμαζόμαστε. Ένα ματς εκτός έδρας μετά από διπλό ταξίδι, με αυτοκίνητο και πλοίο, είναι πάντα δύσκολο και γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή απ’ όλους μας. Η ομάδα μας έχει δουλέψει σκληρά, έχουμε αξιόλογο ρόστερ και είμαι αισιόδοξη για την τελική έκβαση όχι μόνο του αγώνα στη Χίο, αλλά κυρίως όλης της σεζόν. Εύχομαι μόνο να είμαστε όλες υγιείς ως το τέλος της σεζόν και να μην διακοπεί το πρωτάθλημα. Δεν θα το αντέξουμ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ