ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Τάσσος Χειβιδόπουλος: Γιατί με τον Γιώργο Παπανδρέου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:16:00 π.μ. | | |
Τάσσος Χειβιδόπουλος: Γιατί με τον Γιώργο Παπανδρέου
Λίγες εβδομάδες μένουν έως την εκλογή του νέου προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ. Είναι γνωστό ότι όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με την πολιτική δεν έκρυψα ποτέ τις πολιτικές μου απόψεις.

Πάντα ήθελα να είμαι ειλικρινής με τους πολίτες της Αργολίδας που τόσα χρόνια με τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.

Το ίδιο θα κάνω και σήμερα μπροστά στο δίλημμα της επιλογής του νέου προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ. που θα γίνει σε λίγες ημέρες.
 
Ο θάνατος της Φώφης όταν κανένας από εμάς δεν τον περίμενε, είναι αλήθεια ότι ανέτρεψε τα θέλω μας και μας έφερε μπροστά από νέα διλήμματα.

Όλοι εμείς που βρεθήκαμε κοντά της είχαμε πλέον εκτός από την θλίψη μας για τον άδικο χαμό της ,την ευθύνη να επιλέξουμε μια άλλη υποψηφιότητα που θα είχε τα χαρακτηριστικά που η Φώφη έβαλε στο τραπέζι της εκλογής προέδρου.
- Να διασφαλίζει την ενότητα της παράταξης
- Να δημιουργεί τις συνθήκες για την άνοδο της παράταξης
- Να εξασφαλίζει και να εγγυάται την αυτόνομη πορεία μας
- Να καταθέτει ξεκάθαρες κι αληθινές απόψεις για όλα τα θέματα που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες.
 
Εγώ θα προσθέσω και την δυνατότητα να μπορεί να αντισταθεί σταθερά και σθεναρά στους υπαλλήλους των ντόπιων συμφερόντων που εδώ και μήνες επιχειρούν να παρέμβουν στην διαδικασία εκλογής του προέδρου μας , με έναν τρόπο άθλιο κι απαράδεκτο , χρησιμοποιώντας κάθε μέσο που έχουν στην διάθεσή τους όπως συγκροτήματα ΜΜΕ , δημοσκοπήσεις ,αθλητικές ομάδες κ.α..

Άλλωστε όλοι αυτοί είναι που πολέμησαν με μανία την Φώφη από την πρώτη ημέρα που εκλέχθηκε πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ., είναι αυτοί οι ίδιοι που την αποθεώνουν σήμερα μετά θάνατο.

Μετά από πολύ σκέψη λοιπόν και με απόλυτο σεβασμό σε όλους τους υποψηφίους, αποφάσισα να στηρίξω στις διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου , τον Γιώργο Παπανδρέου που θεωρώ ότι καλύπτει όλες τις παραπάνω πολιτικές προϋποθέσεις τις οποίες θεωρώ απαραίτητες για την επιλογή μου.

Είμαι βέβαιος ότι εκτός από την πολιτική του εμπειρία , το διεθνές κύρος του , τις προχωρημένες πολιτικές του απόψεις , είναι αυτός που ανέλαβε το βάρος της ευθύνης να συνθέσει μετά τον θάνατο της Φώφης μια νέα πλειοψηφία με βασικό συστατικό το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ οδηγώντας την πατρίδα μας στον δρόμο της ΝΕΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος..

Όλοι μαζί λοιπόν δίνουμε ραντεβού στις κάλπες στις 5 Δεκέμβρη για να δώσουμε ισχυρή εντολή στον νέο πρόεδρο Γιώργο Παπανδρέου και να δώσουμε δύναμη στην παράταξη μας για μια άλλη, διαφορετική πορεία στη χώρα...

Πάμε Μπροστά
#pamemprosta
Τάσσος Χειβιδοπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Άργους Μυκηνών
πρ. Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ