ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Νέα μέτρα υιοθετούν χώρες της Ευρώπης για την αναχαίτιση της πανδημίας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:31:00 μ.μ. | | |
Νέα μέτρα υιοθετούν χώρες της Ευρώπης για την αναχαίτιση της πανδημίας (βίντεο)
Οι αρχές της Αυστρίας προχωρούν σε αυστηρούς ελέγχους σε μπαρ και εστιατόρια σε όλη τη χώρα, καθώς πλέον το αρνητικό τεστ δεν είναι αρκετό για να εξασφαλίσει την είσοδο. Για όσους δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού το πρόστιμο είναι 90 ευρώ.

Παρά την επιφυλακτικότητα κάποιων ιδιοκτητών οι περισσότεροι φαίνεται να δείχνουν κατανόηση.

Το διάταγμα για lockdown που θα αφορά μόνο τους μη εμβολιασμένους έχει οδηγήσει πολλούς που μέχρι πρόσφατα ήταν επιφυλακτικοί να πάνε στα εμβολιαστικά κέντρα.

Στην Άνω Αυστρία έχει οργανωθεί το λεγόμενο Σαββατοκύριακο εμβολιασμού. Πρόκειται για μια από τις περιοχές με τις περισσότερες μολύνσεις.

Οι θαμώνες των μπαρ στην Ολλανδία στριμόχνονται για το τελευταίο ποτό. Τα νέα μέτρα που θα διαρκέσουν τρεις εβδομάδες προβλέπουν το κλείσιμο των μπαρ στις 8.

Το μερικό lockdown που ξεκίνησε από το βράδυ του Σαββάτου είναι το πρώτο στη Δυτική Ευρώπη από όταν το νέο κύμα της πανδημίας άρχισε να σαρώνει πολλές χώρες της γηραιάς ηπείρου.

Χιλιάδες έχουν κατέβει στους δρόμους της Γενεύης για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην απόφαση των ομοσπονδιακών ελβετικών αρχών να επιβάλουν νέα μέτρα και ζητούν από τους συμπολίτες τους να ψηφίσουν όχι στο δημοψήφισμα για τον νέο νόμο σε σχέση με τον COVID, το οποίο θα διεξαχθεί στις 28 Νοεμβρίου.
 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ