ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Τα εκλογικά κέντρα και οι κάλπες που θα στηθούν στην Αργολίδα για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:01:00 μ.μ. | | |
Τα εκλογικά κέντρα και οι κάλπες που θα στηθούν στην Αργολίδα για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ
Ολοκληρώσαμε ένα μήνα νωρίτερα από την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη Προέδρου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑ Αλλαγής, την σύσταση των 3μελών Εφορευτικών Επιτροπών που επωμίζονται το βάρος της διαδικασίας για τις 2 εκλογικές αναμετρήσεις στις 5 & 12 Δεκεμβρίου 2021, εφ’ όσον βεβαίως η κυβερνητική αβλεψία δεν οδηγήσει σε περισσότερο αρνητικές εξελίξεις την πανδημία …

Με κριτήριο την γεωγραφική έκταση, την πληθυσμιακή πυκνότητα & τις όσο το δυνατόν ευνοϊκότερες συνθήκες εξυπηρέτησης των ψηφοφόρων, αποφασίσαμε το άνοιγμα 7 εκλογικών κέντρων με 8 κάλπες σ’ όλη την Αργολίδα.

Δύο (2) εκλογικά κέντρα στο Δήμο Άργους με τρεις (3) κάλπες, Εργατικό κέντρο Άργους & Πνευμ κέντρο Ν. Κίου, δύο (2) στο Δήμο Ναυπλίου, ένα (1) στο πρώην Δήμο Ασίνης, ένα (1) στο Δήμο Επιδαύρου & ένα (1) στο Δήμο Ερμιόνης.

Οι συνεδριάσεις που έγιναν απέδειξαν με τον πλέον εμφανή τρόπο την στοχοπροσήλωσή μας για την επόμενη μέρα, με τον νέο Πρόεδρο επικεφαλής & όλους εμάς στο πλευρό του να διεκδικήσουμε ως πρώτο αποτέλεσμα τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης που χρειάζονται οι συμπολίτες μας για ν’ αποκτήσουν όραμα, προοπτική & ελπίδα για κοινωνικό-παραγωγικό κράτος.

Για την Ν.Ε.Συντονισμού Αργολίδας
Λεων. Ζ. Κουτσογιάννης
Οικονομολόγος Μελετητής
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ