ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Επιστολή του Λευτέρη Αυγενάκη στον Δήμαρχο Ναυπλιέων για τον "Παλαμήδειο Άθλο"

Επιστολή του Λευτέρη Αυγενάκη στον Δήμαρχο Ναυπλιέων για τον "Παλαμήδειο Άθλο"
Αγαπητέ φίλε Δημήτρη, 

Ευχαριστώ θερμά για την πρόσκλησή σου να παραβρεθώ στη διοργάνωση του 6ου Παλαμήδειου Άθλου, μιας εξαιρετικής δρομικής διοργάνωσης – υπόδειγμα για την περιοχή. Λυπάμαι ειλικρινά που αδυνατώ να παραβρεθώ δια ζώσης.

 Η διοργάνωσή σας αποτελεί πρότυπο για το πώς μπορεί να αναπτυχθεί ο αθλητικός τουρισμός, καθώς και για το πώς ο αθλητισμός αποτελεί έναν ισχυρό τομέα που έχει εξαιρετική δυναμική και σημαντικές προοπτικές για τον πολιτισμό, την οικονομία, τον τουρισμό και την ανάπτυξη. 

Οι δρομικές αθλητικές εκδηλώσεις που πραγματοποιείτε, εμπνέουν τους συμμετέχοντες, μέσω της αποφασιστικότητας, της επιμονής, της αφοσίωσης, της αγωνιστικότητας, της συνέπειας και της πίστης στον τελικό στόχο: αυτόν του τερματισμού, της ολοκλήρωσης, της δικαίωσης της σκληρής προσπάθειας. 

Ο Παλαμήδειος Άθλος δε, αντικατοπτρίζει για όλους μας την υπέρβαση της ανθρώπινης φύσης και της κοπιαστικής προσπάθειας μέσα από τις προσωπικές υπερβάσεις μας. Εύχομαι πολλά συγχαρητήρια στην Οργανωτική Επιτροπή για τη διοργάνωση του και καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες. 

Με εκτίμηση, 

Λευτέρης Αυγενάκης 
Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ