ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Αργολίδα: Επίθεση σε φιλάθλους στον αγώνα Παναργειακός - Αστέρας Δρεπάνου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:57:00 μ.μ. | | | |
Για επίθεση ομάδας  χούλιγκανς σε φιλάθλους που παρακολουθούσαν τον αγώνα Παναργειακός - Αστέρας Δρεπάνου την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου στο ΔΑΚ Άργους, κάνει λόγο δελτίο τύπου που εξέδωσε η διοίκηση του Παναργειακού και με το οποίο καταδικάζει τα επεισόδια.

Η ανακοίνωση του Παναργειακού:

"Η διοίκηση του Παναργειακού καταδικάζει τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ημίχρονο του αγώνα Παναργειακός - Αστέρας Δρεπανιακός από άτομα τα οποία εισήλθαν στην σκεπαστή κερκίδα του ΔΑΚ Άργους.

Τα άτομα αυτά ,που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους,δεν ήταν εξαρχής στο γήπεδο αλλά εκμεταλλεύτηκαν το κλείσιμο του εκδοτηρίου και επιτέθηκαν σε φιλάθλους του Δρεπάνου αλλά και σε φίλους του Παναργειακού που βρίσκονταν στην ίδια κερκίδα.

Ο Παναργειακός δηλώνει ότι άτομα με συμπεριφορές χουλιγκανισμού και τραμπουκισμού, δεν ανήκουν στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας και αποδεικνύεται αυτό από το γεγονός ότι δεν ήταν στο γήπεδο να παρακολουθήσουν και να βοηθήσουν, αλλά εισήλθαν μόνο για φασαρία και αμέσως μετά αποχώρησαν.

Θα θέλαμε να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη στη φιλοξενούμενη ομάδα του Δρεπάνου και στους φίλους αυτής όπως επίσης και στους δικούς μας φιλάθλους που βρίσκονταν στην συγκεκριμένη κερκίδα.

Σαν διοίκηση θέλαμε να ανταποδώσουμε την άψογη φιλοξενία που είχαμε στο πρώτο γύρο από την ομάδα του Αστέρα Δρεπάνου, αλλά δυστυχώς κάποιοι ανεγκέφαλοι, οχι φίλαθλοι του Παναργειακού, χάλασαν την εικόνα αυτή."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ