ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Ανδρουλάκης: Ξεκινάμε νέα εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών για το εμβόλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:37:00 μ.μ. | | |
Ανδρουλάκης: Ξεκινάμε νέα εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών για το εμβόλιο
«Είναι πολύ κρίσιμο να βελτιώσουμε το εμβολιαστικό πρόγραμμα της χώρας μας για να σώσουμε ανθρώπινες ζωές», δήλωσε ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στο νοσοκομείο Σωτηρία.


Ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επέκρινε την κυβέρνηση επειδή δεν έχει πάρει τις αναγκαίες αποφάσεις για να στηρίξει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας όσο θα έπρεπε βάσει των σημερινών συνθηκών της πανδημίας. «Δεν μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να κρύβει τις τεράστιες ευθύνες του πίσω από ακραίες και καταδικαστέες δηλώσεις μελών της αντιπολίτευσης», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης σχολιάζοντας με αιχμές και τη διαγραφή του κ. Κουρουμπλή.

Ανέφερε ακόμη ότι τα στοιχεία που τέθηκαν υπόψη του είναι αποκαλυπτικά για το περιορισμένο εύρος του εμβολιαστικού προγράμματος που έχει ως συνέπεια στη ΜΕΘ του Σωτηρία να είναι οι περισσότεροι ανεμβολίαστοι. Επικαλέστηκε την επιτυχία της Πορτογαλίας για να εξαγγείλει καμπάνια του Κινήματος Αλλαγής για τη χρησιμότητα των εμβολιασμών.

«Εμείς, ως κόμμα ευθύνης, ξεκινάμε νέα εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών για να σπάσουμε τον φόβο και την παραπληροφόρηση που αφορά το εμβόλιο. Πρέπει περισσότεροι άνθρωποι στη χώρα μας να πάρουν πρωτοβουλία, να τους στηρίξουμε, να καταλάβουν ότι η αξία του να υπερασπίσουμε την ανθρώπινη ζωή είναι μια καθημερινή μάχη. Θεωρώ αδιανόητο να αποδεχθούμε ότι κάθε μέρα θα είναι κανονικότητα να χάνεται ένα ελληνικό χωριό. Πρέπει να κάνουμε περισσότερα με συνεννόηση, σύνεση και σχέδιο. Και αυτή είναι πρωτίστως ευθύνη της κυβέρνησης, αλλά και ευθύνη όλων εμάς που θέλουμε πραγματικά να γυρίσουμε σελίδα και να έχουμε μια καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση της πανδημίας στη χώρα μας», υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ