ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΚΑΦΕΣ - ΣΦΟΛΙΑΤΕΣ

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Πανελλήνια Πρωταθλήματα Πυγμαχίας Ανδρών - Γυναικών στη Μεγαλόπολη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:55:00 μ.μ. | | |
Πανελλήνια Πρωταθλήματα Πυγμαχίας Ανδρών - Γυναικών στη Μεγαλόπολη
Ο Δήμος Μεγαλόπολης με την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας και το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου, συνδιοργανώνουν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Πυγμαχίας Ανδρών και Γυναικών ELITE 2021, που θα πραγματοποιηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Μεγαλόπολης «Κώστας Κακκαβάς» από 16 Δεκεμβρίου έως 19 Δεκεμβρίου 2021.


Σύμφωνα με τον Δήμο, το πρωτάθλημα θα αναδείξει το ολυμπιακό άθλημα της πυγμαχίας στους πολίτες της Μεγαλόπολης αλλά και της ευρύτερης περιοχής αλλά και η πόλη της Μεγαλόπολης μέσα από τη διοργάνωση αυτή αναμένεται να αναδειχθεί να προβληθεί αλλά και να καθιερωθεί το Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης ως αθλητική υποδομή που δύναται να υποστηρίξει και στο μέλλον αντίστοιχες εκδηλώσεις. Το Κλειστό Δημοτικό Στάδιο Μεγαλόπολης αποτελεί μια βασική υποδομή για την περιοχή, έχει αποδειχτεί ότι μπορεί να φιλοξενήσει αθλητικές διοργανώσεις ευρύτερης εμβέλειας. Ύστερα από την ολοκλήρωση του έργου για την αντικατάσταση της στέγης του, το προηγούμενο διάστημα, καθώς και τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο εσωτερικό του, απαιτείται να διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση και προς αυτό το σκοπό, ο Δήμος Μεγαλόπολης, οι αθλητικοί σύλλογοι και όλοι οι πολίτες οφείλουμε από κοινού να το προστατεύουμε ανάλογα με τις δυνατότητές μας.
Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα συμμετάσχουν 30 σωματεία και περίπου 100 αθλητές και αθλήτριες. Οι αποστολές των σωματείων και όλοι οι παράγοντες της διοργάνωσης θα προσέλθουν από το απόγευμα της Τετάρτης 15 Δεκεμβρίου.

Tο Αγωνιστικό Ημερήσιο Πρόγραμμα των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Πυγμαχίας Ανδρών και Γυναικών ELITE 2021

Προκριματικοί αγώνες στις 16/12/2021, ώρα 16:00

Προημιτελικοί αγώνες στις 17/12/2021, ώρα 16:00

Ημιτελικοί αγώνες στις 18/12/2021, ώρα 16:00

Τελικοί Αγώνες στις 19/12/2021, ώρα 12:00
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ