ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Τι αναφέρει ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος για τα δημοτικά τέλη (βίντεο)

Τι αναφέρει ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος για τα δημοτικά τέλη (βίντεο)
"Είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε στην ψήφιση του προϋπολογισμού του οποίου προαπαιτούμενη είναι η ψήφιση των δημοτικών τελών, ώστε να συνεχίσει ο Δήμος να λειτουργεί! Ποιος επιθυμεί να θέσει σε κίνδυνο, την ασφάλεια του Δήμου και την υγεία των δημοτών; " ανέφερε προ ημερών ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.

Και ο κύριος Καμπόσος συνέχισε: "Διεκδικούμε από την κυβέρνηση, επιδότηση στο δημοτικό ρεύμα όπως κάνει με τα νοικοκυριά και παράλληλα περαιτέρω χρηματοδότηση ώστε να μην αναγκαζόμαστε να παίρνουμε τέτοια μέτρα τα οποία επιβάλει η οικονομική υπηρεσία για την έγκριση του προϋπολογισμού και την λειτουργία του Δήμου. 

Ως Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου και μέσω του θεσμικού οργάνου της ΚΕΔΕ, θα συζητήσουμε το ζήτημα της αύξησης των δημοτικών τελών που έγινε σε όλους τους Δήμους, τον Ιανουάριο του 2022
στην συνέλευση της ΚΕΔΕ, με εκπροσώπους της κυβέρνησης. 

Μακάρι να ευοδωθούν οι προσπάθειές μας και θα προβούμε άμεσα σε αντίστοιχη μείωση των δημοτικών τελών, που επωμιζόμαστε όλοι οι πολίτες. Μέχρι τότε, δεν μπορούμε να σηκώσουμε τα χέρια ψηλά-έχουμε ευθύνη απέναντι στους δημότες. Όλα τα άλλα είναι στείρα αντιπολίτευση".

Ο κύριος Καμπόσος προχώρησε σΉμερα σε συνεντευξη όπου αναφέρθηκε στο θέμα των δημοτικών τελών. Δείτε παρακάτω σε βίντεο τις δηλώσεις του:

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ