ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

Με ενδιαφέρον η εκδήλωση του ΚΚΕ Αργολίδας για την Υγεία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:48:00 μ.μ. | | |
Με ενδιαφέρον η εκδήλωση του ΚΚΕ Αργολίδας για την Υγεία
Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021, πραγματοποιήθηκε επιτυχημένα εκδήλωση της ΤΕ Αργολίδας του ΚΚΕ με θέμα «ο αγώνας για την υγειά και τη ζωή του λαού δεν μπορεί να περιμένει» στο Άργος Αργολίδας. 

Το άνοιγμα της εκδήλωσής έγινε από τον Βασίλη Μπαβέλλα, μέλος της ΤΕ Αργολίδας και πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου ανέδειξε τα ζητήματα ελλείψεων στα νοσοκομεία της Αργολίδας, τόσο σε προσωπικό-για παράδειγμα ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει παιδίατρος και στα 2 νοσοκομεία του νομού-όσο και υλικοτεχνική υποδομή, για την ανάγκη δημιουργίας ΜΕΘ στο νομό, την πλήρη ενίσχυση των 2 νοσοκομείων με το απαραίτητο μόνιμο υγειονομικό προσωπικό όλων των ειδικοτήτων αλλά και την ενίσχυση των Κέντρων Υγείας και περιφερειακών ιατρείων. Αναφέρθηκε επίσης στις διαρκείς παρεμβάσεις της ΚΟ Αργολίδας με τη συνεχή ανάδειξη των ζητημάτων, πρωτοστατώντας όλα αυτά τα χρόνια για την ενίσχυση της δημόσιας υγείας στο νομό.
Η κεντρική ομιλά έγινε από την Αφροδίτη Ρέτζιου, στέλεχος του ΚΚΕ και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος. Με μια ενδιαφέρουσα και πλήρως επεξηγηματική ομιλία, για την εξέλιξη της πανδημίας στην Ελλάδα και παγκόσμια, για τους εμβολιασμούς, τη κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία, για το νέο «ΕΣΥ» και τις διαχρονικές ευθύνες της κυβέρνησης της ΝΔ αλλά και όλων των προηγούμενων όπως της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που όλα αυτά τα χρόνια αντί να ενισχύουν τη δημόσια υγεία, αντίθετα, τη μειώνουν από τον κρατικό προϋπολογισμό, αναγκάζοντάς το λαό να βάζει ακόμα πιο βαθιά το χέρι στη τσέπη με την ακόμα περισσότερη εμπορευματοποίηση της, στη λογική κόστους-οφέλους. Στο τέλος η κεντρική ομιλία έκλεισε με την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για την υγεία καλώντας το λαό να στηρίξει τον αγώνα του ΚΚΕ. Παραθέτουμε απόσπασμα από το κλείσιμο της ομιλίας:

«Σήμερα όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι συνειδητοποιούν ότι οι αγώνες για την υπεράσπιση της υγείας και της ζωής τους, πρέπει να συνεχιστούν και να πρωτοστατήσουν. Οι εστίες αντίστασης πολλαπλασιάζονται. Τα μηνύματα είναι ελπιδοφόρα. Όλο και περισσότεροι συνειδητοποιούν ότι αυτό που στερεί από τους εργαζόμενους τους δημιουργούς του πλούτου, να απολαμβάνουν τα αποτελέσματα της εργασίας τους που τους τα κλέβουν, τα καρπώνονται «παράσιτα» και δεν είναι άλλο από το καπιταλιστικό κέρδος, την καπιταλιστική ιδιοκτησία και την πολιτική εξουσία των καπιταλιστών.
Σε αυτό τον αγώνα το ΚΚΕ όπως έκανε από την πρώτη στιγμή της πανδημίας, όταν όλοι οι άλλοι είχαν κηρύξει σιωπητήριο, θα συνεχίσει να δίνει όλες του τις δυνάμεις. Αυτό το δρόμο σας καλούμε να βαδίσουμε μαζί.»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ