ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Θερμοκρασίες ψυγείου στην Αργολίδα - Πρόγνωση του καιρού μέχρι και την Πέμπτη 20/1

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:44:00 π.μ. | | | |
Θερμοκρασίες ψυγείου στην Αργολίδα - Πρόγνωση του καιρού μέχρι και την Πέμπτη 20/1Όλη τη νύχτα της Παρασκευής και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 15 Ιανουαρίου επικράτησαν χαμηλές θερμοκρασίες στην Αργολίδα.


Σύμφωνα με τον μετεωρολογικό σταθμό της ΕΜΥ στην Πυργέλα Άργους η θερμοκρασία κυμάνθηκε από το 0 έως τους -2 για πολλές ώρες μέχρι τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, όπως μπορείτε να δείτε και στον παρακάτω πίνακα.Το μηδέν άγγιξε και η θερμοκρασία στο κέντρο του Άργους στις 7 το πρωί σύμφωνα με τον σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στο στάδιο της πόλης.

Στο Ναύπλιο η θερμοκρασία έπεσε στους 0,7 στις 6:16 ενώ στο Κρανίδι η χαμηλότερη θερμοκρασία καταγράφηκε στις 7:20 το πρωί του Σαββάτου και έφτασε τους 5,7 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα επικρατήσουν το Σάββατο 15/01, στα νότια κυρίως τμήματα του Αιγαίου. 

Οι εντάσεις των ανέμων θα φτάνουν τα 6 μποφόρ και από το απόγευμα κατά τόπους τα 7 μποφόρ. Αντίθετα άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων με εντάσεις έως 5 μποφόρ θα πνέουν στα δυτικά και στο Ιόνιο. Στο χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζονται οι εκτιμώμενες μέγιστες εντάσεις και επικρατούσες διευθύνσεις των ανέμων.


ΚΥΡΙΑΚΗ 16-01-2022
Γενικά αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τοπικές νεφώσεις και πιθανόν λίγες ασθενείς βροχές προβλέπονται στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, την Κρήτη και το νότιο Ιόνιο. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές
ώρες, ενώ από το βράδυ πιθανό να σχηματιστούν και ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά στο νότιο Αιγαίο 7 και πιθανώς 8 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Στα δυτικά θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι το βράδυ σε νότιους νοτιοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Στα βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 10 βαθμούς. Στην υπόλοιπη χώρα θα φτάσει τους 12 με 13 βαθμούς και μόνο στα δυτικά έως τους 15 βαθμούς Κελσίου. Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17-01-2022
Στα δυτικά προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Στα ανατολικά θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις, που από το απόγευμα κατά τόπους θα αυξηθούν και από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, βαθμιαία όμως θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν τοπικά στα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της. Τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός.

ΤΡΙΤΗ 18-01-2022
Σχεδόν αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Στα ανατολικά θα υπάρχουν κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα βορειοανατολικά ορεινά. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, στα πελάγη 7 και πιθανώς στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός.

ΤΕΤΑΡΤΗ 19-01-2022

Στη δυτική και βόρεια χώρα γενικά αίθριος καιρός. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με λίγες βροχές κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί αρχικά 5 με 7 μποφόρ, όμως γρήγορα στα δυτικά και τα βόρεια και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός.

ΠΕΜΠΤΗ 20-01-2022

Στη δυτική χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που βαθμιαία κατά τόπους θα αυξηθούν. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της. Τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ