ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Καιρός: Πρόσκαιρη βελτίωση - Ξαναχαλάει από την Τρίτη με βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:28:00 μ.μ. | | | |
χιόνια πτώση  θερμοκρασίας
Σήμερα Κυριακή βελτιώνεται σταδιακά ο καιρός αλλά πρόσκαιρα, καθώς την Τρίτη και Τετάρτη ο καιρός θα ξαναχαλάσει με βροχές και χιόνια. Η θερμοκρασία θα πέσει και πάλι. Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 7 με 8 μποφόρ.

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Εβδομαδιαία προοπτική

Βελτιώνεται σταδιακά την Κυριακή ο καιρός στις περισσότερες περιοχές, ενώ άλλη διαταραχή θα μας επηρεάσει την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη.

Την Κυριακή στα δυτικά και τα βόρεια ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος αίθριος, από το μεσημέρι όμως στα ανατολικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές, καταιγίδες στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά, τα ορεινά της Κρήτης καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής Στερεάς και της ανατολικής Πελοποννήσου. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα περιοριστούν στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο νοτιοδυτικό Αιγαίο και την ανατολική Πελοπόννησο τοπικά θυελλώδεις , που από τις μεσημβρινές ώρες όμως βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Στα νοτιοανατολικά θα πνέουν νοτιοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

ΔΕΥΤΕΡΑ 31-01-2022

Στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρώτες πρωινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες, γρήγορα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. 

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας, αλλά από το απόγευμα στα δυτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις, οι οποίες τις βραδινές ώρες θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βορειοδυτικά ορεινά τις βραδινές ώρες. 

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Βαθμιαία από το μεσημέρι στα δυτικά και από αργά το απόγευμα στα ανατολικά θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. 

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της και θα φθάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 10 με 11 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 13 με 14 βαθμούς και στα νησιά τους 14 με 16 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

ΤΡΙΤΗ 01-02-2022
Αρχικά στα δυτικά, γρήγορα στο ανατολικό και νότιο Αιγαίο και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα δυτικά, το ανατολικό Αιγαίο και βαθμιαία τα βορειοανατολικά, σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της κεντρικής και τα ορεινά και ημιορεινά της βόρειας χώρας. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα ενταθούν. 

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Από το βράδυ στα βορειοανατολικά θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ. 

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο, κυρίως στα ανατολικά και τα νότια. Παγετός θα σημειωθεί στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά τις βραδινές ώρες.

ΤΕΤΑΡΤΗ 02-02-2022

Σε όλη τη χώρα αρχικά προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές, χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά - ημιορεινά και κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα, που στα ανατολικά θα είναι πιθανώς κατά τόπους έντονα, βαθμιαία στα δυτικά και τα βόρεια θα εξασθενήσουν. 

Οι άνεμοι θα είναι στα βόρεια και βαθμιαία στα δυτικά βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν αρχικά νότιοι νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. 

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά, κεντρικά και νότια. Τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

ΠΕΜΠΤΗ 03-02-2022
Στα δυτικά και τα βόρεια λίγες παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών, λίγα χιόνια στα ορεινά και γρήγορη βελτίωση. 

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, χιόνια στα ορεινά και κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα σποραδικές καταιγίδες, με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ και από τα βόρεια. 

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7, στο Αιγαίο τοπικά 8 και πιθανώς από το βράδυ έως 9 μποφόρ, και μόνο το πρωί στα νοτιοανατολικά θα είναι δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. 

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα νοτιοανατολικά. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ