ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Εργασίες στο Ταχυδρομείο του Ναυπλίου - Από Τροχοταχυδρομείο θα πραγματοποιείται η εξυπηρέτηση του κοινού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:00:00 π.μ. | | |
Εργασίες στο Ταχυδρομείο του Ναυπλίου - Από Τροχοταχυδρομείο θα πραγματοποιείται η εξυπηρέτηση του κοινού
Τα ΕΛΤΑ ενημερώνουν τους πελάτες τους που εξυπηρετούνται από το Ταχυδρομείου του Ναυπλίου ότι, τις επόμενες ημέρες, πρόκειται να πραγματοποιηθούν εργασίες εντός του κτιρίου.


Για το λόγο αυτό - και πρωτίστως για την ασφάλεια του προσωπικού και των πελατών - το ταχυδρομικό κατάστημα του Ναυπλίου θα παραμείνει κλειστό από τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου μέχρι και την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου.

Στο διάστημα αυτό, η ταχυδρομική εξυπηρέτηση θα πραγματοποιείται από Τροχοταχυδρομείο, το οποίο θα εγκατασταθεί στον χώρο μπροστά από το Ταχυδρομείο και θα παρέχει όλες τις ταχυδρομικές υπηρεσίες. Σημειώνεται, ότι η Μονάδα Διανομής, που στεγάζεται στο ίδιο κτίριο, θα λειτουργεί κανονικά και δεν θα επηρεαστεί η διανομή της αλληλογραφίας της περιοχής.

Ζητούμε, εκ των προτέρων, την κατανόηση των πελατών μας και διαβεβαιώνουμε ότι το προσωπικό του καταστήματος θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών μας από το Τροχοταχυδρομείο για τις ημέρες που απαιτούνται προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες εντός τους καταστήματος.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ