ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Αργολίδας και στελεχών την Αρχιεπισκοπής Αθηνών στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Τίρυνθας

Μητροπολίτης Αργολίδας
Ευχαριστήριο απευθύνει η Διευθύντρια του Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης Τίρυνθας προς το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο για την προσφορά τους στο κατάστημα κράτησης.

"Με ιδιαίτερη χαρά και ευλογία ,στις 23 Φεβρουαρίου 2022 υποδεχτήκαμε στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Τίρυνθας, στελέχη του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας (ΚΕ.ΣΟ )της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών καθώς και επιτελείο οπτομετρών και οφθαλμιάτρων ,για την ανιδιοτελή παροχή υπηρεσιών σε υπαλλήλους και εγκλείστους .

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε και να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας προς τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο ,όπου με τη θεάρεστη παρουσία Του- εξετάσθηκαν οι έγκλειστοι του καταστήματος λαμβάνοντας την οφθαλμολογική εξέταση ως προσκλητήριο αγάπης .

Ευχαριστούμε επίσης τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο ,που παραμένει κοντά στους Υπαλλήλους του Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης Τίρυνθας για εποικοδομητικές συζητήσεις οι οποίες τους ενισχύουν ηθικά στο δύσκολο έργο τους ."

Με Εκτίμηση και Σεβασμό

Η Διευθύντρια
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ