ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου: Γιορτή για την πόλη μας ο Μαραθώνιος - Ανοιχτά καταστήματα για το διήμερο

Μαραθώνιος Ναυπλίου
Κατόπιν της απάντησης του Δημάρχου κ. Δ. Κωστούρου προς τον Εμπορικό & Επιχειρηματικό Σύλλογο Ναυπλίου και της τελικής οριστικοποίησης της ημερομηνίας διεξαγωγής του Μαραθωνίου Ναυπλίου , θα θέλαμε να εκφράσουμε πρωτίστως την αμέριστη στήριξή μας στο θεσμό του Μαραθωνίου.


Ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός , μία γιορτή για τη Πόλη μας , το οποίο προσφέρει τα μέγιστα, αναγνωρισιμότητα, εσπισκεψιμότητα με πολύπλευρα οικονομικά οφέλη και όχι μόνο.

Δεδομένου λοιπόν αυτού , προς διευκόλυνση όλων , επισκεπτών , τουριστών , αθλητών και όλων των πελατών μας , ενημερώνουμε ότι τα καταστήματα της Πόλης μας, θα είναι ΑΝΟΙΧΤΑ το Σάββατο 16 Απριλίου 2022, το απόγευμα ( θα ανακοινωθεί ωράριο ) και φυσικά τη Κυριακή 17 Απριλίου 2022, ( θα ανακοινωθεί ωράριο ) καθώς σηματοδοτεί και την έναρξη του Εορταστικού Ωραρίου , εξαιτίας της Κυριακής των Βαΐων, όπου πάντα τα καταστήματα είναι ανοιχτά για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού.

Για τη Κυριακή 17 Απριλίου οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν έχουν ως εξής:

Προσβάσιμοι δρόμοι για τα αυτοκίνητα :

Η Άργους έως την Ενδεκάτη , Η Αιγίου , Η Χαριλάου Τρικούπη , Η Αγίου Ανδριανού , Η Μεγάλου Αλεξάνδρου με δυνατότητα πρόσβασης των αυτοκινήτων στο parking του λιμανιού.

Μη προσβάσιμοι δρόμοι για τα αυτοκίνητα από τις 08:00 έως τις 13:00 περίπου :

Η Ασκληπιού , Η Σιδηράς Μεραρχίας Η 25ης Μαρτίου , Η Κύπρου , Η Νέας Κίου με δυνατότητα περαιτέρω ρυθμίσεων.

Η είσοδος στην πόλη θα μπορεί να γίνεται από την Αγίου Ανδριανού και την Άργους.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ