ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

25η Μαρτίου 2022: 4 μαχητικά αεροσκάφη RAFALE πέταξαν πάνω από το Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:48:00 μ.μ. | |
4 μαχητικά αεροσκάφη RAFALE πέταξαν πάνω από το Ναύπλιο
4 μαχητικά αεροσκάφη RAFALE που απογειώθηκαν από το γαλλικό αεροπλανοφόρο Σαρλ ντε Γκωλ  εκτέλεσαν διέλευση πάνω από το Ναύπλιο, την Αθήνα και άλλες πόλεις της χώρας κατά την διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης της 25ης Μαρτίου 2022.

Το γαλλικό αεροπλανοφόρο Σαρλ ντε Γκωλ και η φρεγάτα ALSACE  έχουν καταπλεύσει στον λιμάνι του Πειραιά και με στατικό άοπλο τιμητικό τμήμα του Γαλλικού Ναυτικού Αγήματος Τιμής (French Navy Guard of Honour) στην πλατεία Συντάγματος, κατά την στρατιωτική παρέλαση, το οποίο συνοδεύεται και από άγημα του Λόχου Φρούρησης και Απόδοσης Τιμών (ΛΦΑΤ) του ΓΕΕΘΑ,συμμετάσχουν οι γαλλικές Ένοπλες Δυνάμεις στον εορτασμό για την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας.
Επίσης, ανάμεσα στα ιπτάμενα μέσα που πραγματοποίησαν διελεύσεις άνωθεν της Αθήνας ήταν και το θρυλικό αεροσκάφος Supermarine SPITFIRE MJ755, το οποίο έχει ανακατασκευασθεί με χρηματοδότηση του ιδρύματος ΙΚΑΡΟΣ και θα συνοδεύεται από ένα μαχητικό αεροσκάφος F-16.

Εξάλλου, η φρεγάτα ΣΠΕΤΣΑΙ και το Ταχύ Περιπολικό Κατευθυνόμενων Βλημάτων ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ βρίσκονταν ελλιμενισμένα στον λιμάνι του Πειραιά, χωρίς δυνατότητα επιβίβασης επισκεπτών λόγω της πανδημίας COVID-19, αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ