ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

Με μεγάλη παρέλαση γιορτάστηκε η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:32:00 μ.μ. | | |
Παρέλαση
Η μαθητική παρέλαση στο Ναύπλιο πραγματοποιήθηκε στην λεωφόρο της 25ης Μαρτίου στο Ναύπλιο ανήμερα της εθνικής Επετείου την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022.
Στα πλαίσια των εορτασμών για την 25 Μαρτίου στο Ναύπλιο νωρίτερα τελέσθηκε Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Αναστασίου του Ναυπλιέως από τον Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο.
Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο ηρώο της πόλης από τις πολιτικές και στρατιωτικές αρχές. Η καθιερωμένη παρέλαση των μαθητών των σχολείων, των στρατιωτικών σωμάτων, του Ερυθρού Σταυρού, της φιλαρμονικής του Δήμου Ναυπλιέων πραγματοποιήθηκε φέτος παρουσία χιλιάδων κόσμου που κατεκλησε την πόλη του Ναυπλίου
Φέτος συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις και ο Σύλλογος "Αρματωμένοι Μωραϊτες". Την κυβέρνηση εκπροσώπησε η Μαρία Συρεγγέλα, υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Δημογραφικής Πολιτικής και Οικογένειας
Τις επετειακές εκδηλώσεις παρακολούθησαν, οι βουλευτές Αργολίδος Ι. Ανδριανός και Ι.Γκιόλας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Δ. Σχοινοχωρίτης ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, στρατιωτικές, αστυνομικές και δικαστικές αρχές, κα.

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από την δοξολογία, τις καταθέσεις στεφάνων και δηλώσεις:
Δείτε σε  βίντεο ολόκληρη την παρέλαση: 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ