ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

Ανοικτοί οι οδικοί άξονες στην Αργολίδα - Επιδείνωση του καιρού από το μεσημέρι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:45:00 π.μ. | | |
Χιόνια
Ανοικτοί είναι όλοι οι κεντρικοί οδικοί άξονες στην Αργολίδα σύμφωνα με την αστυνομία. Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε τη νύχτα στην παλαιά Εθνική Οδό Άργους Τρίπολης στο ύψος του Αχλαδοκάμπου αποκαταστάθηκε από μηχανήματα της Π.Ε Αργολίδας.


Σήμερα προβλέπεται περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα λόγω της νέας κακοκαιρίας "Φίλιππος", με βροχές και χιονοπτώσεις σε χαμηλά υψόμετρα, ακόμη και στα πεδινά της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας. 

Ιδιαίτερα στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής, οι χιονοπτώσεις κατά διαστήματα θα είναι πυκνές κυρίως πάνω από τα 200-300 μέτρα υψόμετρο, ενώ εντός του Λεκανοπεδίου της Αττικής θα σημειώνεται χιονόνερο. Στην Εύβοια οι χιονοπτώσεις θα σημειωθούν πρόσκαιρα και στα παραθαλάσσια τμήματα.

Από το μεσημέρι, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο κύριος όγκος των βροχοπτώσεων και χιονοπτώσεων προβλέπεται να επηρεάσει την Κεντρική Μακεδονία, την Ανατολική Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά Ελλάδα, την Ανατολική Πελοπόννησο και τη Δυτική Κρήτη.

Στις περισσότερες περιοχές τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν αργά το απόγευμα και τις βραδινές ώρες της Πέμπτης, όμως σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία τοπικά οι βροχοπτώσεις και οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ