ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Πελοποννήσου Άγγελου Χρονά με την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:50:00 π.μ. | | |
Διοικήτρια Νοσοκομείου
Με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Άργολίδας Μάνια Κασνακτσόγλου συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Πελοποννήσου Άγγελος Χρονάς.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των επισκέψεων του κ. Χρονά στα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση του για τη λειτουργία των νοσοκομείων και κυρίως των κλινικών Covid, την πορεία των εμβολιασμών και βέβαια την καταγραφή των ελλείψεων που υπάρχουν, ώστε, όπου μπορεί να συμβάλλει η Περιφέρεια και βέβαια να μεταφερθούν τα αιτήματα σε υψηλότερο επίπεδο.

Ο κ. Χρονάς ευχήθηκε στην κα. Κασνακτσόγλου «Καλή επιτυχία» με αφορμή την ανάληψη των νέων της καθηκόντων και επεσήμανε ιδιαίτερη την άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της περιφερειακής αρχής και της διοίκησης του Νοσοκομείου Άργους.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Χρονάς ενημερώθηκε για τις νοσηλείες στην κλινική Covid του Νοσοκομείου, για τις εμβολιαστικές γραμμές οι οποίες είναι τρεις για ενήλικες και μία για παιδιά ενώ τονίστηκε πως υπάρχει αύξηση κρουσμάτων στην περιοχή.

Τονίστηκε δε η ανάγκη για ενίσχυση του Νοσοκομείου με Ιατρικό και λοιπό προσωπικό ενώ ο κ. Χρονάς αναφέρθηκε στην στήριξη από πλευράς της Περιφέρειας τόσο με την προμήθεια Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού όσο και με την ανάληψη της δαπάνης για το επικουρικό προσωπικό και επεσήμανε πως παρά το γεγονός ότι η αρμοδιότητα της Περιφέρειας είναι περιορισμένη , με απόφαση του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, λόγω και της πανδημίας έχει δοθεί οδηγία να καλύπτονται οι ανάγκες των Νοσοκομείων, στο βαθμό που έχει τη δυνατότητα η Περιφέρεια .

Οι επισκέψεις του κ. Χρονά σε Υγειονομικές δομές της Περιφέρειας θα συνεχιστούν.

Άγγελος Χρονάς

Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ