ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Στην Αθήνα με τρακτέρ και λεωφορεία κατευθύνονται αγρότες για το συλλαλητήριο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:00:00 π.μ. | | | |
Μηχανήματα αγροτικά
Συλλαλητήριο πραγματοποιεί σήμερα Παρασκευή 18 Μάρτη στην Αθήνα, στη 1 το μεσημέρι στην πλατεία Βάθης, η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων (ΠΕΜ), τονίζοντας ότι «συνεχίζουμε - θα νικήσουμε».


Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του μεγάλου πανελλαδικού αγροτικού συλλαλητηρίου που θα γίνει αύριο Παρασκευή στην Αθήνα, στη 1 το μεσημέρι στην πλατεία Βάθης έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Δεκάδες λεωφορεία από όλες τις περιοχές της χώρας και από νησιά και χιλιάδες αγρότες και κτηνοτρόφοι δίνουν μάχη επιβίωσης, διεκδικώντας το αυτονόητο, να συνεχίσουν να καλλιεργούν και να παράγουν και απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό είναι η μείωση του κόστους παραγωγής.

Στο συλλαλητήριο θα συμμετάσχει συμβολικός αριθμός τρακτέρ δείχνοντας την αποφασιστικότητά μας αλλά και τον δρόμο του αγώνα. Ό,τι κερδίσαμε ήταν αποτέλεσμα αγώνων και μπλόκων. Μπορούμε με τη μαζική και μαχητική συμμετοχή στο αυριανό συλλαλητήριο να αποσπάσουμε μεγαλύτερες κατακτήσεις από την κυβέρνηση, αρκεί να πιστέψουμε στη δύναμη της οργάνωσης και του αγώνα μας.

Οι σημερινές εξαγγελίες-κοροϊδία - ψίχουλα, για τους αγρότες και συνολικά τον λαό πρέπει να διαλύσει οποιαδήποτε αυταπάτη υπάρχει στο μυαλό κάποιων ότι μπορούν να δοθούν λύσεις χωρίς την αγωνιστική πίεση που ασκούμε. Ακόμη και αυτά τα ψίχουλα που δίνονται είναι αποτέλεσμα των μπλόκων που είχαμε στήσει το προηγούμενο διάστημα.

Τονίζουμε την αναγκαιότητα κοινής πάλης και συμπόρευσης με όλο τον λαό, διεκδικώντας μέτρα κατά της ακραίας ακρίβειας που μας πλήττει. Καλούμε τους φορείς και τον λαό της Αθήνας να ενώσει τη φωνή του με τους αγρότες αύριο στη συγκέντρωση.

Μετά τη συγκέντρωση στην πλατεία Βάθης θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή και επίδοση ψηφίσματος με τα αιτήματά μας στον πρόεδρο της Βουλής και τα πολιτικά κόμματα.

Ανακοινώνουμε επίσης ότι την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι στο μνημείο στο Κιλελέρ θα τιμήσουμε την ηρωική εξέγερση των κολίγων με κατάθεση στεφανιών από την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων και Ομοσπονδίες. Επίσης όποιος άλλος φορέας θέλει να καταθέσει στεφάνι μπορεί να συμμετάσχει στην εκδήλωση μνήμης και τιμής.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ