ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

5 λόγοι για ένα ξεχωριστό Πάσχα στην Ερμιόνη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:58:00 π.μ. | | |
Ερμιόνη
Μια μικρή απόδραση από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα. Στην Ερμιόνη Αργολίδας θα μιλήσει, η παράδοση, η ατμόσφαιρα αλλά και η επιλογή που δεν θα στοιχίσει μία περιουσία.

1. Μόλις 2 ώρες από την Αθήνα ο επισκέπτης μεταφέρεται σε ένα τοπίο που συνδυάζει φυσικό κάλλος και ένα πλήρες πακέτο ξεκούρασης και διασκέδασης. 

Φαγητό στα γραφικά ταβερνάκια και χαλάρωση στα μοντέρνα καφέ, συνδυάζουν ιδανικά την ιδέα της κοντινής απόδρασης, σε ένα περιβάλλον που μόνο η… πόλη-νησί μπορεί να συνδυάσει.

2.Απογευματινοί περίπατοι στο μαγευτικό Μπίστι, όπου το πράσινο συναντά το μπλε σε ένα πλαίσιο βγαλμένο από την αρχαιότητα και την μυθολογία .
 
3. Η περιφορά του επιτάφιου, από τις εκκλησίες στο λιμανάκι και στα στενά της Ερμιόνης, όπου οι ντόπιοι ακολουθούν με ευλάβεια και οι επισκέπτες γίνονται με τη σειρά τους… ντόπιοι.

4. Ανάσταση στην Ιερά Μονή Αγίων Αναργύρων, η οποία μετρά περισσότερους από 10 αιώνες ύπαρξης.

5. Το κάψιμο του Ιούδα:

Ίσως το πιο εντυπωσιακό στοιχείο της επίσκεψης στην Ερμιόνη, καθώς πρόκειται για ένα λαϊκό έθιμο που τηρείται εδώ και δεκαετίες.

Με δυο λόγια, η πόλη- νησί, η κατά κόσμον Ερμιόνη, είναι ίσως η ιδανικότερη λύση για τον επισκέπτη που θέλει να συνδυάσει τις έννοιες του παραδοσιακού, της χαλάρωσης, της κατάνυξης, της διασκέδασης και της εξερεύνησης.

Πηγή:ermionigreece.com
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ