ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Άνοιξε τις πύλες του το 7ο Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:32:00 μ.μ. | | |
Έκθεση σκαφών
Τις πύλες του άνοιξε το Σάββατο 30 Απριλίου 2022 το Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο για 7η  χρονιά, έπειτα από δυο χρόνια σιγής λόγω της πανδημίας αλλά και μετά  από τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι διοργανώσεις των προηγούμενων ετών.
Από τις 30 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου 2022, η αργολική πρωτεύουσα γίνεται το επίκεντρο του θαλάσσιου τουρισμού φιλοξενώντας στο γραφικό λιμάνι της πλήθος εντυπωσιακών, πολυτελών σκαφών αναψυχής και των πληρωμάτων τους.
Ο  Ευάγγελος Κυριαζόπουλος Γενικός Γραμματέας Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής παραβρέθηκε στο Ναύπλιο όπου έκοψε την κορδέλα στην τελετή εγκαινίων του 7ου Mediterranean Yacht Show μαζί με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο και τον Πρόεδρο του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού κ. Μιχάλη Σκουλικίδη και πλήθος καλεσμένων, ανάμεσα τους, ο βουλευτής Αργολίδας Ι.Ανδριανός,ο Περιφερειάρχης Αργολίδας Π. Νίκας, ο Πρόεδρος του ΠΕΣΥ Πελοποννήσου Ι. Μαλτέζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δ. Σχοινοχωρίτης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού και Περιφερειακός Σύμβουλος Αργολίδας Ι. Μαντζούνης, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου Τ. Ζαφείρης, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μ. Ράλλη, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ναυπλίου Γ. Καχριμάνης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ναυπλίου Ι. Δαμιανός, οι Αντιδήμαρχοι Χ. Ζέρβας και Ν. Αναστασίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας και Πρόεδρος του Επιμελητηρίων Πελοποννήσου Φ. Δαμούλος, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, ο Λιμενάρχης Ναυπλίου Π. Παπακωνσταντίνου, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας κα. 
Περισσότεροι από 500 επαγγελματίες του κλάδου προερχόμενοι από χώρες όλου του κόσμου,  επισκέπτονται το Ναύπλιο στο πλαίσιο ενός event, που έχει καθιερωθεί πλέον ως το μεγαλύτερο show πολυτελών επανδρωμένων σκαφών διαθέσιμων προς ναύλωση.
Καταγράφοντας συνεχή ανοδική πορεία, το Mediterranean Yacht Show, το οποίο διοργανώνει ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού μαζί με τον Δήμο Ναυπλιέων , έχει αναγνωριστεί ως η πιο σημαντική έκθεση στο είδος της διεθνώς, ξεπερνώντας σε μέγεθος αντίστοιχα shows, που πραγματοποιούνται στην Antigua και την Βαρκελώνη.
Η μεγάλη αυτή επιτυχία ήρθε να εδραιώσει την εκδήλωση στο ημερολόγιο της πλειοψηφίας των ξένων επαγγελματιών του κλάδου, ως ένα από τα μεγαλύτερα στο είδος του, καθιστώντας το αναπόσπαστο κομμάτι της ετήσιας ενημέρωσης για τις εξελίξεις στο χώρο του chartering πολυτελών σκαφών αναψυχής στη Μεσόγειο.
Η φετινή διοργάνωση ξεπερνάει κάθε προηγούμενη, με τον αριθμό των εγγεγραμμένων σκαφών να ανέρχεται σε περισσότερα από 90. Στο πλαίσιο του Mediterranean Yacht Show παρουσιάζονται 30 και πλέον περίπτερα εκθετών, για υπηρεσίες και προμήθειες, που σχετίζονται με τον θαλάσσιο τουρισμό.
Επίσης, λαμβάνει χώρα πλήθος θεματικών εκδηλώσεων και δεξιώσεων πλαισιώνοντας όλες τις ημέρες της έκθεσης και προσφέροντας τη δυνατότητα συζητήσεων γύρω από το yachting.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ