ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Ναύπλιο: Εγκαινιάστηκε το περίπτερο Τουριστικής Πληροφόρησης (info kiosk)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:40:00 μ.μ. | | | |
INFO KIOSK
Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 30 Απριλίου το βράδυ,  τα εγκαίνια του περιπτέρου Τουριστικής Πληροφόρησης Ναυπλίου, το οποίο ήδη έχει ξεκινήσει να λειτουργεί στη Αργολική πρωτεύουσα. 
Την τελετή των εγκαινίων τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος.
Μέσα από την αποτελεσματική συνεργασία-σύμπραξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Ναυπλιέων και της Πελοπόννησος Α.Ε. βρέθηκαν οι τρόποι για την ουσιαστική υποστήριξη της οργάνωσης και λειτουργίας του Περιπτέρου Τουριστικής Πληροφόρησης (info kiosk).
Στο εξής, μέσα από τις ποιοτικές παρεχόμενες υπηρεσίες, το Ναύπλιο και  Αργολίδα θα προβάλλονται ως προορισμός φιλικός προς τον επισκέπτη όλες τις εποχές του χρόνου.

Στο περίπτερο τουριστικής πληροφόρησης Ναυπλίου, ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να αναζητήσει στοιχεία για τη λειτουργία των αρχαιολογικών χώρων, των μουσείων, των πολιτιστικών χώρων κλπ, αλλά και πληροφορίες που αφορούν τα καταλύματα, τους χώρους εστίασης, ψυχαγωγίας και θα μπορεί να προμηθεύεται δωρεάν έντυπο υλικό παρουσίασης του τουριστικού προϊόντος του Ναυπλίου, της Αργολίδας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Στα εγκαινια του περιπτέρου Τουριστικής Πληροφόρησης στο Ναύπλιο παρευρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ο βουλευτής Αργολίδας Γ. Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Δ. Σχοινοχωρίτης, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Π. Πελοποννήσου Α. Καλογεροπούλου, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων Ν. Αναστασίου, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Ι. Μαντζούνης, ο Πρόεδρος του ΠΕΣΥ Πελοποννήσου Ι. Μαλτέζος, ο Πρόεδρος του Επιμελήτηρίου Αργολίδας Φ.Δαμούλος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ναυπλίου Ι. Δαμιανός,  Περιφερειακοί, Δημοτικοί Σύμβουλοι, μέλη του ΔΟΠΠΑΤ, κα. 
Το περίπτερο λειτουργεί στον κόμβο στο λιμάνι Ναυπλίου. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ